More


  Răspuns la atacurile ”mincinoase” ale cetățeanului Băbășan

  =

  puscas

  În calitate de director general al SC Florisal SA mă simt dator să răspund cetățeanului Băbășan, locuitor al orașului Satu Mare, care în repetate rânduri a recurs la informații mincinoase cu care încearcă să păcălească sătmărenii, având ca scop creare de imagine proprie în șubreda sa carieră politică, pozând în persoana unui cetățean fidel și cinstit al urbei noastre, în contrar cu realitatea.
  Pentru demonstrarea informațiilor mincinoase publicate într-un ziar local, redau în cele ce urmează, punctual, cum s-a achitat redevența prevăzută în contractul de salubrizare până la zi:
  Documentele sus menționate pot fi consultate de oricare cetățean pentru a se convinge de realitatea faptelor susținute de mincinos.
  Asigur populația orașului pe care îl deservim cu toată loialitatea de 8 ani, că serviciile pe care vi le prestăm sunt taxate cu tarifele practicate în orașe similare cu Satu Mare și mult mai mici decât în multe orașe din țară, iar calitatea lor este la nivel impus de contract și respectiv reglementările din domeniu.
  Doresc să aduc la cunoștință sătmărenilor că investițiile de peste 4 mil. euro pe care le-am făcut în domeniul salubrizării au adus și orașul nostru în rândul orașelor îngrijite și dotate la nivel corespunzător cerințelor actuale.
  Acest ”carierist” răutăcios a reușit prin mijloace personale proprii să păcălească membrii unui partid de onoare din Satu Mare și să ocupe o funcție de conducere în partid, căruia nu-i face cinste.
  Declar cu toată responsabilitatea că preocupările zilnice ale întregului personal de la Florisal sunt de a vă deservi exemplar și prompt, într-o conlucrare bună și eficientă. Rugăm sprijinul Dvs. în respectarea regulilor de conviețuire privind gospodărirea deșeurilor și de a lua atitudine față de cei certați cu legea.
  Sper într-o bună colaborare cu fiecare sătmărean, și așteptăm ca fiecare locuitor să beneficieze de serviciile noastre în mod legal, nu prin depozite clandestine create de cei certați cu legea.
      Director General
      Ing. Pușcaș Vasile  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img