More

  Spectacol marca Nord Vest TV la Aqua Park-ul “President”

  president

  Nord Vest TV şi Gazeta de Nord-Vest au organizat la sfârşitul săptămânii trecute în staţiunea Băile Felix un eveniment muzical – coregrafic de excepţie. Este vorba de spectacolul intitulat  “Pe valuri de muzică şi dans”, care s-a derulat în cursul zilei de sâmbătă, pe parcursul a patru ore,  în cadrul Aqua Park-ului “President”. Şi-au dat concursul Maria Tripon, împreună cu fiii ei, Ionuţ Tripon şi Cristi Enache, surorile Ştefania şi Hermina Hotca, Andrei Popa din Petroşani ( Mini Mister World 2007 – Polonia ), Alexandra şi Alex Teofil Chira din Sălaj, dar şi dansatorii Erik şi Ingrid Vonhaz de la “Dance Club 92”, Anamaria Dan şi Dragoş Hepcal de la “Royal Club”, toţi din Satu Mare. Spectacolul a fost organizat de Nord Vest TV şi Gazeta de Nord-Vest Satu Mare şi Sălaj în colaborare cu Complexul Turistic “President” din Băile Felix, iar producătorii evenimentului au fost Valeriu Ioan şi DJ Gaby.

  Un show de excepţie
  Echipa Nord Vest Tv, împreună cu Gazeta de Nord-Vest, au fost prezenţi la sfârşitul săptămânii trecute în staţiunea Băile Felix, unde la invitaţia conducerii Hotelului President au realizat un spectacol alături de invitaţi din judeţele din nordul ţării. Şi asta pentru că Aquapark-ul hotelului President a fost plin de lume chiar şi la sfârşit de sezon. Turiştii din toată ţara care se aflau în incinta parcului s-au putut bucura de un show pe cinste, asigurat de către gazdele spectacolului, D.J. Gaby şi Valeriu Ioan.
  Invitaţii au fost unul şi unul. Deschiderea a fost făcută de două perechi de tineri dansatori sătmăreni cunoscuţi pentru premiile luate la concursurile de profil. Surpriza pentru spectatori a fost prezenţa fraţilor Chira din Zalău, care i-au încântat pe cei prezenţi cu interpretarea unor celebre piese folclorice, iar costumele tradiţionale au fost admirate de doamnele care au şi pornit la dans de la primele acorduri. Au urmat apoi recitalurile celor două surori Hotca, Hermina şi Ştefania, care au fost aplaudate de părinţi şi copii deopotrivă. Piesele dansante şi ritmurile muzicii house au fost gustate mai ales de publicul tânăr din parcul acvatic. Iar un minut mai târziu, romanţele cântate de către Andrei Popa i-au făcut pe tinerii îndrăgostiţi şi pe cei mai puţin tineri să se ia la dans chiar lângă piscine. Capul de afiş a fost Maria Tripon, care a venit însoţită de cei doi fii ai săi, Ionuţ şi Cristi. Odată ce au ajuns pe scenă aceştia i-au învăţat până şi pe olteni cum să ţâpurească. Publicul a fost încântat de spectacolul oferit de conducerea hotelului President împreună cu echipa de la Nord Vest Tv. Spectacolul a fost urmat de un after-party tot în incinta Aquapark-ului de la hotelul President, oferit de DJ Gaby.

  “Preşedintele” hotelurilor din Felix
  Se poate și la noi, aceasta este deviza celor din conducerea hotelului President din Băile Felix. Acolo unde mulți s-au oprit la construcția unor mici pensiuni, dar adevărații investitori au văzut potențialul uriaș al unei zone încă neexploatate turistic. Complexul President a împrumutat  conceptul de luxury restort şi oferă clienților săi, pe lângă serviciile de patru stele, tratamente balneare cu medici proprii, tratamente de înfrumusețare și multă distracție la Aquapark-ul hotelului care atrage turiști de pretutindeni.
  Spiritul antreprenor dar și dorința de reușită face ca la Băile Felix să vorbim nu doar de investiții în domeniu, ci și de succesul în reconfigurarea modului în care se face turism la una dintre cele mai vechi și mai mari stațiuni balneare din nord-vestul Transilvaniei. Complexul hotelier President ne arată că investițiile făcute cu cap aduc profit pentru oamenii de afaceri în timp ce parcările pline de mașini din toată țara vorbesc despre clienții mulțumiți care revin cu plăcere aici de fiecare dată. Pentru asta a fost nevoie de investiții masive în infrastructura hotelieră.
  Proprietarul complexului, Jean Podilă, a declarat că investiţia făcută până acum trece de opt milioane de euro, din care peste trei milioane au fost alocate proiectului Aquapark. Când vine vorba de a divulga secretul unei afaceri de succes, Jean Podilă susţine că cel mai important lucru e ca obiectivele investiţionale, odată duse la bun sfârşit, să fie repede puse în funcţiune: ”Noi am dat totul în folosinţă după un an şi jumătate, ca să avem din nou bani pentru investiţii”, a spus Podilă.
  president02
  Investiţie de succes
  Şi asta e cel mai vizibil atunci când vorbim de Aquapark, care creşte văzând cu ochii. Este primul parc de acest gen din judeţul Bihor şi a fost realizat în integralitate din fonduri private. Bazine interioare cu jacuzzi, bazine exterioare, zonă VIP, zonă pentru copii, saune, grote şi un bazin dotat cu o bilă generatoare de valuri, toate sunt puse la dispoziţia clienţilor fără costuri suplimentare în afară de biletul de intrare. Senzaţia rămân în continuare toboganele, fie că sunt înăuntru sau afară, acestea atrag nu doar copii, ci şi tineri şi adulţi deopotrivă. În plus, pentru cei care iubesc sporturile de cameră, biliardul, bowling-ul, tenisul de masă sau darts-ul sunt doar câteva dintre opţiuni.
  Pentru numărul mare de turişti care vin aici decişi să se şi distreze, dar şi să beneficieze din plin de tratamentele balneare, camerele par a nu fi suficiente. Chiar şi în extrasezon hotelul funcţionează la capacitate maximă. Călin Dobai, reprezentant al departamentului de vânzări a Complexului President, a declarat că turiştii vin nu doar pentru serviciile de patru stele oferite de hotel ci şi pentru că pun la dispoziţia clienţilor “tratamente balneare, tratamente cosmetice « Dr. Ana Aslan », dar şi tratemente personalizate realizate de propriul doctor al complexului.” “La toate acestea se adaugă pachetul all inclusive care conţine mic dejun, prânz şi cină, toate bufet suedez”, a spus Călin Dobai. La patru stele nu trebuie să vă miraţi dacă la micul dejun vi se va servi şi şampanie.

  De toate pentru toţi
  Iar investițiile nu s-au oprit aici, complexul beneficiază de un business center cu două săli de conferință, dar și o sală de nunți. Iar încet-încet, hotel President se va transforma într-un resort, la fel ca în străinătate. Jean Podilă a afirmat că investiţia se va mări considerabil. “Vrem să lărgim Aquapark-ul, să construim o clinică de recuperare şi tratament, clienţii să se poată relaxa, e frumos la noi, aici la marginea pădurii şi vom construi şi un parc de distracţii […] Avem nevoie de spaţii de cazare suplimentare pentru că actualul număr de camere nu ne mai ajunge şi vrem să construim un hotel de cinci stele”, a declarat proprietarul. Turiștii sunt așteptați tot anul, chiar și iarna când pot beneficia la maxim de apa caldă din bazinele interioare și exterioare. Chiar și în extrasezon hotelul President este la mare căutare, clienți mai exigenți din vest, un grup de norvegieni și unul de olandezi, sunt așteptați să își petreacă aici vacanțele.

  Silvia Spanciu

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE