More

  Un sătmărean vrea în puşcărie în locul lui Becali

  morar

  Un sătmărean care acum îşi duce veacul în judeţul Caraş-Severin a declarat că vrea să facă puşcărie în locul lui Becali, potrivit portalului de ştiri Caras Online. Bărbatul spune că îl cheamă Cristian Morar, că s-a născut în comuna Apa şi a crescut la orfelinatul de la Halmeu. Acesta s-a prezentat zilele trecute la redacţia unui ziar din judeţul Caraş-Severin ca să anunţe că pleacă la Bucureşti pentru a cere să facă el pedeapsa în locul lui George Becali.
  Omul zice că el nu are casă, masă şi nici familie şi nu are ce pierde dacă stă la puşcărie trei ani şi jumătate, cât e pedeapsa privativă de libertate pentru Becali. În felul acesta ar sta la pârnaie şi ar avea asigurată cazarea. “Dl. Becali are familie, are afaceri, eu nu am nimic. De aia mă duc eu în locul lui”. Bărbatul spune că nu îl cunoaşte încă pe Becali, dar ştie despre acesta că a ajutat mulţi oameni. Cum zice că nu are ce pierde, omul şi-ar dori să meargă el la puşcărie şi nu consideră că cererea lui ar fi o grozăvie nemaiîntâlnită pe care instanţele judecătoreşti din ţară să nu o accepte.
  Potrivit sursei citate, sătmăreanul mai susţine că a fost campion naţional la sărituri în apă în 1997, dar că nu s-a îmbogăţit deloc şi nici nu se gândeşte la aşa ceva. El mai pretinde că are şi un medic psihiatru care ar putea dovedi că e în deplinătatea facultăţilor mentale.
  sursa Caraş Online

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE