More


  Weekend sângeros pe şoselele din judeţ

  =

  accident

  Pe raza judeţului Satu Mare au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute cinci evenimente rutiere soldate cu accidentarea a şase persoane. Primul accident rutier s-a produs vineri pe strada Careiului din municipiul Satu Mare, unde Marcel B., în vârstă de 47 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia Logan, a accidentat uşor o minoră în vârstă de 11 ani din Satu Mare, care circula în calitate de pieton pe trotuar. Un alt eveniment rutier a fost înregistrat în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Podul Decebal din municipiul Satu Mare, în cadrul căruia Călin P., în vârstă de 27 de ani, din Păuleşti, care conducea un autoturism marca Mazda, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu un autoturism marca Skoda Fabia, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 58 de ani. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului Skoda. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar în cazul tânărului de 27 de ani aparatul etilotest indica o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  Tot sâmbătă, în localitatea Doba, Attila K., în vârstă de 30 de ani, domiciliat în Carei, conducând autoturismul marca Ford, nu a păstrat distanţa regulamentară în mers faţă de autoturismul marca Peugeot, condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, intrând în coliziune cu acesta. Autoturismul Peugeot a fost proiectat în autoturismul marca Volkswagen, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 58 de ani. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a unei femei în vârstă de 43 de ani, din Satu Mare, pasageră în autoturismul marca Peugeot. Un alt eveniment rutier a avut loc sâmbătă seara în afara localităţii Odoreu, unde Gheorghe M., în vârstă de 61 de ani, din Târşolţ, fără a poseda permis de conducere de nici o categorie a condus mopedul marca Piaggio, iar pe fondul conducerii imprudente s-a dezechilibrat căzând pe partea carosabilă, rănindu-se uşor.
  Cel de-al cincilea accident rutier, fiind şi cel mai grav, a avut loc, tot sâmbătă, pe  DN 19A , în afara localităţii Mădăras, în cadrul căruia Ştefan A., în vârstă de 28 de ani,  din Supur, conducând autoturismul marca Fiat, pe fondul efectuării unei depăşiri a acroşat autoturismul marca Dacia Logan, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Satu Mare. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a doi tineri în vârstă de 26 şi 22 de ani, pasageri ai autovehiculului Dacia Logan. Conducătorul autoturismului marca Fiat, care a provocat accidentul, a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie fiind identificat ulterior pe raza localităţii Mădăras. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul autoturismului Fiat şi negativ pentru cel al autoturismului Dacia Logan.

  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img