More

  A furat 3.500 de euro în timp ce spăla mașina

  Un tânăr în vârstă de 20 de ani din orașul Şimleu Silvaniei este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, după ce a sustras dintr-un autoturism suma de 3.500 de euro.

  Potrivit polițiștilor sălăjeni, miercuri, 30 octombrie, în jurul orei 16.30, Poliţia oraşului Şimleu Silvaniei a fost sesizată, verbal de către Corina P., în vârstă de 27 de ani, din Braşov, despre faptul că în jurul orei 12.00, în timp ce se afla împreună cu prietenul ei, cetăţean spaniol, Emilio P., în vârstă de 42 de ani, cu autoturismul acestuia la o spălătorie de pe raza orașului Șimleu Silvaniei, persoane necunoscute au sustras din autoturism, de sub preşul din stânga faţă, un plic din hârtie în care se afla suma de 3.500 de euro.

  În urma verificărilor efectuate, presupusul autor a fost identificat în persoana lui Alexandru P., de 20 ani, din Şimleu Silvaniei. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate, iar pe numele tânărului, poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul infracţiunii de furt calificat.

  Iulian Duma

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE