More  Bilete de tratament pentru pensionarii sălăjeni

  - Advertisement -

  Până la sfârșitul acestui an, Casa Județeană de Pensii (CJP) Sălaj va distribui alte două serii de bilete de tratament. Astfel, în cursul lunii noiembrie, cu începerea tratamentului din 12 noiembrie, la nivel de judeţ au fost alocate 131 de bilete valabile în diferite staţiuni balneoclimaterice din ţară. Staţiunile pentru care pensionarii, dar şi asiguraţii în sistemul public de pensii pot opta sunt Băile 1 Mai, Nicolina, Moneasa, Lacu Sărat, Covasna, Geoagiu-Băi, Olăneşti, Sărata Monteoru, Pucioasa, Buziaş, Bala şi Amara.

  Pentru un bilet de 18 zile cu tratament, trei mese şi diferite proceduri, solicitanţii vor trebui să depună la sediul instituţiei o cerere tip, o adeverinţă de la medicul de familie, o copie a actului de identitate, cuponul de pensie sau, în cazul angajaţilor, o adeverinţă de salarizare. Cererea însoţită de actele menţionate se pot depune la sediul CJP Sălaj, iar contravaloarea biletului se va achita de către solicitanţi în momentul ridicării acestuia.

  În cazul pensionarilor, preţul unui bilet este de 50% din valoarea pensiei brute, iar în cazul altor categorii de persoane preţul diferă în funcţie de venit.

  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts