More  Bun de plată din vina altora

  - Advertisement -

  audiente

  Un cetăţean din comuna Agriş s-a plâns ieri, la audienţele susţinute de prefectul Eugeniu Avram, că s-a trezit cu restanţe la plata facturilor de apă de circa 1.000 de lei, deşi el nu are nicio vină. Acesta susţine că acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că cei care au citit în perioada respectivă contoarele de apă nu au făcut-o corect. Reprezentanţii Prefecturii au precizat că va fi efectuat un control pentru a se constata cele întâmplate şi cauzele care au dus la această situaţie.

  Refuză să plătească pentru greşeala altora
  Szekei Oliver Ioan a precizat că de-a lungul timpului şi-a plătit facturile fără să aibă întârzieri, prezentând în acest sens chitanţele la facturile achitate, dar s-a trezit cu restanţa de 1.000 de lei din cauza faptului că cei care au citit în perioada respectivă contoarele de apă nu au făcut-o corect. Mai mult decât atât, Szekei a atras atenţia conducerii Primăriei Agriş de faptul că i se pare că aceste contoare nu sunt citite corect, dar nu a fost luat în seamă. Acesta mai susţine că nu i se pare corect să plătească el pentru greşelile altora. În situaţia lui se află toţi locuitorii localităţii Agriş care sunt racordaţi la reţeaua de apă din comună.
  Atât prefectul Eugeniu Avram cât şi Reprezentanţii Prefecturii au afirmat că cetăţeanul nu are absolut nicio vină, iar cheltuiala ar trebui suportată de Primăria Agriş. Conducerea Prefecturii a luat decizia de a face un control la faţa locului pentru a se constata cele întâmplate şi cauzele care au dus la această situaţie.

  Probleme cu locuinţele
  Tot la audienţele de ieri s-a prezentat şi Vasile Dan, din municipiul Satu Mare, care acuza faptul că nişte indivizi i-au luat în mod fraudulos locuinţa cu complicitatea unor judecători şi angajaţi ai Primăriei Satu Mare, în timp ce Ana Mărieş s-a plâns de faptul că nu-şi poate întăbula terenul de sub casă. De asemenea, Maria Bota a solicitat ajutorul Prefecturii pentru ca fiica sa, absolventă a Facultăţii de Teologie, secţia Asistenţă Socială, să-şi găsească de muncă. Cele două femei au fost îndrumate spre Inspectoratul Şcolar, în speranţa că se va găsi un loc de suplinitor.
  Luiza Notigan din Bârsăul de Sus a cerut ajutorul Prefecturii pentru ca să i se plătească terenul pe care în anul 1968 a fost construit un dispensar medical, iar Toth Paul, amendat că a plantat nişte puieţi, s-a plâns de faptul că este hărţuit în continuare de administratorul blocului în care locuieşte, afirmând despre aceasta că “are relaţii foarte mari la Administrarea Domeniului Public”.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts