Conducere nouă la TSD SălajÎn cadrul conferinței de alegeri care a avut loc, marți seara, în sala ”Porolissum” a Consiliului Județean Sălaj, noul președinte al Tineretului Social Democrat Sălaj este Dan Cristian Chiș, ales cu unanimitate de voturi în locul fostului președinte Vlad Gălățeanu, care a trecut în rândul organizației județene a PSD Sălaj.

La Conferința de la Zalău au participat președintele PSD Sălaj și președintele Consiliului Județean Sălaj, Tiberiu Marc, viceprimarul Zalăului și președintele Organizației de Femei a PSD Sălaj, Daniela Gabriela Coța, dar și invitați din județele Cluj și Bistrița Năsăud, respectiv Gabriel Mihai Oniga, președintele TSD Cluj și Gabriel Ivan, președintele TSD Bistrița Năsăud.

În funcția de președinte executiv al TSD Sălaj a fost desemnat Vasile Porumb, iar ca secretar a fost ales Adrian Stan. Totodată, Dan Şumălan, Alin Breje, Zoran Szabo, Andrada Stegeran Pop, Roxana Rus şi Dorin Goron sunt noii vicepreşedinţi ai organizaţiei. Din noul birou mai fac parte Marius Chiş, Alexandru Mureşan, Ioana Crişan, Crina Guşă, Alin Ilieş, Raluca Săplacan, Sergiu Părău, Ovidia Bodea, Adrian Bonţe şi Marius Moisi.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts