Cuplurile de aur, premiate de edilii negreştenifedorca1

Cuplurile longevive ale oraşului Negreşti Oaş, care în cursul acestui an au împlinit 50 de ani de căsnicie, au fost premiate ieri, într-un cadru festiv, de Primăria şi Consiliul Local Negreşti Oaş. Primarul oraşului, Aurelia Fedorca, alături de preşedintele Asociaţiei Locale a Pensionarilor, Petre Zbona, a oferit cuplurilor de aur o diplomă de merit, un buchet de flori şi un premiu în bani, iar din partea preoţilor câte o iconiţă.

Un exemplu pentru noi toţi
Circa o sută de vârstnici negreşteni, dintre care jumătate fiind cupluri de aur, au participat ieri la recepţia dată în cinstea lor de Primăria şi Consiliul Local Negreşti Oaş. În deschidere, primarul Aurelia Fedorca a felicitat cuplurile care au împlinit în acest an 50 de ani de căsătorie afirmând despre acestea că “sunteţi un adevărat exemplu pentru noi toţi şi pentru familiile noastre.” “Consiliul Local, Primăria Negreşti Oaş şi eu personal, în calitate de primar, suntem mereu în slujba dumneavoastră, aplecaţi asupra nevoilor dumneavoastre iar uşa noastră este deschisă tot timpul. Centrul social pentru vârstnici va fi în scurt timp funcţional, şi aici veţi avea un loc unde să vă întâlniţi, să socializaţi, iar cei mai nevoiaşi vor găsi aici o masă caldă şi un doctor care să îi ajute. Vă dorim multă bucurie şi fericire ca să vă puteţi bucura alături de cei dragi. „ Mulţumim lui Dumnezeu că vă avem”, a încheiat primarul Aurelia Fedorca.
Apoi un sobor de preoţi din oraş a oficiat un Te-deum şi a dat binecuvântarea atât mirilor de aur cât şi tuturor vârstnicilor prezenţi la sărbătoare.

fedorca220 de cupluri de aur
Primarul Fedorca, alături de preşedintele Asociaţiei Locale a Pensionarilor, Petre Zbona, au înmânat cuplurilor de aur câte o diplomă de merit, un buchet de flori şi un premiu în valoare de 500 de lei din partea conducerii Primăriei Negreşti Oaş. În total, au fost premiate 20 de cupluri de aur din oraşului Negreşti Oaş. Membrii acestor cupluri au apreciat gestul făcut de edilii oraşului, au mulţumit şi au adăugat că această manifestare trebuie continuată an de an. De asemenea, o parte dintre ei au dezvăluit şi o parte din secretele logevităţii căsătoriei lor.
După partea oficială a urmat şi buna dispoziţia. Vârstnicii s-au putut bucura de o masă îmbelşugată, iar buna dispoziţie a fost asigurată de trupa “Pionierii”. O surpriză pentru toţi a fost prezenţa interpretei de muzică oşenească Maria Petca-Poptean, care a oferit un buchet de melodii din zona Oaşului. La petrecere, alături de vârstnici, au participat şi câţiva consilieri locali negreşteni.

Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts