More  Cuplurile de aur, premiate de Primăria Satu Mare

  - Advertisement -

  premiere

  Primăria Satu Mare a premiat ieri 47 de cupluri care în acest an au împlinit 50 de ani de căsătorie. Festivitatea de premiere a avut loc chiar în sala de stare civilă în prezenţa primarului municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a viceprimarilor Marcela Papici şi Radu Roca, şi a şefului Serviciului de Stare Civilă Satu Mare, Ionel Torja. Cu această ocazie, cuplurile de aur au primit câte o diplomă de fidelitate, un premiu în bani constând în 500 de lei precum şi urările de bine şi de “La Mulţi Ani!” din partea conducerii Primăriei Satu Mare.

  Înainte de premiere, şeful Serviciului de Stare Civilă Satu Mare, Ionel Torja, a afirmat că aşa de multe cupluri de aur nu au mai fost premiate decât în anul 2008 şi în 2010. “În medie, sunt câte 30-40 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie, dar în acest an avem 47. În continuare vom avea grijă de aceste cupluri şi vor fi premiate anual, cu atât mai mult cu cât, la nivelul municipiului Satu Mare sunt înregistrate anual circa 700 de căsătorii şi 300 de divorţuri”, a mai afirmat Torja.
  La rândul său, primarul Dorel Coica a felicitat cuplurile longevive adăugând că acestea sunt premiate de Primăria Satu Mare cu o diplomă de fidelitate şi un premiu în bani. “Ne dorim ca astfel de evenimente să organizăm în fiecare an şi să fie cât mai multe cupluri premiate”, a mai spus primarul Coica, care a mai adăugat că în curând vor avea gratuitate pe mijloacele de transport în comun toţi sătmărenii de peste 70 de ani, indiferent că sunt sau nu pensionari. Viceprimarul Radu Roca, după ce a feliciat cuplurile de aur, a afirmat că îşi doreşte să ajungă să primească şi el o astfel de diplomă de fidelitate, iar viceprimarul Marcela Papici le-a dorit sărbătoriţilor multă sănătate ca să-şi poată creşte nepoţii şi viaţă îndelungată.
  Apoi, edilii municipiului Satu Mare au premiat pe rând cuplurile de aur. Sărbătoriţii au mulţumit pentru atenţia care le-a fost acordată şi au dezvăluit o parte dintre secretele longevităţii căsniciei lor.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  O parcare…

  0