Explozie la un atelier de tâmplărie din Crișeni6 persoane au fost rănite și au arsuri, iar unul a fost transportat cu elicopterul SMURD la București

Şase persoane au fost rănite sâmbătă, în jurul orei prânzului, în urma unei explozii produse la un  atelier de tâmplărie din Crişeni, unde, cu doar o zi înainte izbucnise un incendiu. Focul a fost stins de către echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Porolissum” Sălaj, solicitate să intervină la trei ore după producerea deflagraţiei.

Din primele cercetări ale pompierilor și inspectorilor ITM Sălaj,  reiese faptul că muncitorii au încercat să repornească instalaţia din cauza căreia s-a declanşat incendiul vineri după-masă, moment în care s-a produs explozia. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, cinci dintre ele fiind internate la Secţia Chirurgie Plastică, iar pentru a şasea, care prezenta arsuri pe un sfert din suprafața corpului, medicii au solicitat intervenţia elicopterului SMURD.

Pacientul este un bărbat în vârstă de 38 de ani, care a suferit arsuri de gradul I şi II pe faţă, gât, mâini şi spate, a fost transportat cu elicopterul la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Iulian Duma

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts