More


  Poliţistul Sergiu Iacoş a fost înjunghiat în Bucureşti

  - Advertisement -

  iacos

  Un poliţist originar din Satu Mare, Sergiu Iacoş, a fost înjunghiat, sâmbătă dimineaţă, de un bărbat rămas deocamdată neidentificat, în staţia tramvaiului 41 din zona pieţei bucureştene Crângaşi, victima fiind transportată la Spitalul Universitar, pentru a i se acorda îngrijiri. Starea polițistului înjunghiat este relativ bună, el fiind stabilizat, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgență, Leonard Grecescu. “La Spitalul Universitar de Urgență a fost adus un pacient înjunghiat. Starea este relativ bună, a fost stabilizat și se află internat”, a spus Grecescu. El a precizat că pacientul prezintă mai multe plăgi înjunghiate la nivelul toracelui, abdomenului și membrelor.

  Înjunghiat în staţia de tramvai
  Polițistul a fost înjunghiat de un bărbat, sâmbătă dimineață, în stația tramvaiului 41 de la Piața Crângași. Tânărul de 25 de ani se întorcea de la o petrecere şi, potrivit martorilor, ar fi fost băut. Agresorul a fugit de la locul faptei şi e căutat de poliţie. La secţia 20 sunt audiaţi mai mulţi martori. Potrivit unora dintre aceştia, atacatorul i-ar fi cerut poliţistului o ţigară, după care a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe acesta în zona abdomenului. În urma unui apel la 112, poliţistul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Universitar, starea lui fiind stabilă. Medicii spun că are multiple plăgi la nivelul capului, abdomenului şi gambelor. Victima era în afara orelor de program la momentul incidentului, au spus surse apropiate anchetei din acest caz.

  Portretul robot al autorului
  Atacatorul poliţistului înjunghiat sâmbătă dimineaţă într-o staţie de tramvai are un portret robot: “Poliţia Capitalei solicită sprijin în vederea depistării autorului infracţiunii de tentativă de omor săvârşită în data de 19 octombrie a.c. în zona Crângaşi din sectorul 6 al Capitalei. Bărbatul căutat este în vârstă de aproximativ 25-28 de ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,75-1,80 m, constituţie atletică (slab), ten deschis, păr blond-şaten tuns scurt pe părţi, ochi căprui, sprâncene subţiri”. La data comiterii faptei, mai arată sursa citată, cel căutat purta geacă/hanorac cu glugă de culoare deschisă (gri sau bej), pantaloni tip blue jeans culoare bleu deschis şi pantofi sport de culoare albă. Cei care pot oferi detalii cu privire la acesta sunt rugaţi să alerteze Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112, sau să anunţe cea mai apropiată secţie de Poliţie.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img