More


  Proiect european finalizat cu succes de CCIA Satu Mare

  - Advertisement -

  ccia

  Conducerea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Satu Mare a anunţat azi, în cadrul unei conferinţe de presă, că a finalizat proiectul ”Schemă inovativă de adaptabilitate specifică sistemului cameral românesc” (SIAS), finanțat în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 prin Fondul Social European. La întâlnirea cu presa sătmăreană au fost prezenţi directorul general CCIA Satu Mare, Daniela Culic, coordonator proiect pentru regiunea de Nord Vest, precum şi Adina Mut, Marinela Cristuţiu, Alin Bucureştean, Cristian Raţiu, Codruţa Merţan şi Mina Giurea, toţi implicaţi în derularea proiectului.

  Potrivit prezentării făcute de Daniela Culic, Proiectul SIAS, a încercat să propună  pentru prima data la nivel național o schemă comună, unitară de specializare, adaptabilitate şi flexibilitate teoretică si practică pentru specializarea angajaților sistemului cameral românesc, adică proprii angajați, ale căror nevoi nu au fost niciodată abordate structurat.

  În cele 36 de luni de implementare a proiectului, s-au format în meseria de consultant cameral 212 angajaţi ai camerelor de comerţ din România, din care 43 de angajaţi cu funcţii de conducere din 24 de organizaţii camerale au absolvit cursul „Manager îmbunătăţire procese“, acreditat de către Autoritatea Naţională pentru Calificări. De asemenea 50 de angajați din sistemul cameral, dintre care opt în regiunea de Nord-Vest, au fost consiliați şi asistați prin metoda de training on the job (tutoriat).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img