More

  Sprijin pentru şomeri din partea femeilor social democrate

  ofsd

  Organizaţia Femeilor Social Democrate din Satu Mare a organizat, în cursul acestei săptămâni, o amplă campanie de informare intitulată “Mai multe şanse de ocupare a unui loc de muncă şi de formare profesională’’. Astfel, începând de luni, au fost distribuiţi fluturaşi de informare în fiecare cartier din municipiul Satu Mare, iar ieri s-a desfăşurat la sediul PSD o şedinţă de informare a celor care se află în căutarea unui loc de muncă.

  La evenimentul de ieri au participat preşedintele executiv al Organizaţiei Municipale Satu Mare a PSD, viceprimarul Radu Roca, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social Democrate Satu Mare, Paula Mare, preşedintele Organizaţiei Municipale a Femeilor Social Democrate Satu Mare, Manuela Rogoz, preşedintele TSD al municipiului Satu Mare, Ionuţ Bujor, precum şi circa o sută de sătmăreni interesaţi de campania femeilor social democrate.
  În deschidere, viceprimarul Radu Roca a felicitat organizatorii acestei ample campanii adăugând că apreciază acţiunea organizată de femeile social democrate care vine în sprijinul celor care-şi caută un loc de muncă. De asemenea, şi ceilalţi vorbitori au apreciat acest demers.

  Apoi Manuela Rogoz a afirmat că scopul acestei campanii este acela de a conştientiza populaţia despre faptul că cetăţenii fără loc de muncă se pot recalifica, existând posibilitatea obţinerii unui loc de muncă mult mai uşor. “Există o paletă largă de cursuri de calificare puse la dispoziţie de către AJOFM Satu Mare. Persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă sunt îndrumate să se înscrie la aceste cursuri, fiind mediate de către femeile social democrate prin specialiştii care cunosc legislaţia în acest domeniu”, a precizat Manuela Rogoz.

  Femeile social democrate sătmărene sunt de părere că mulţi cetăţeni nu ştiu în momentul de faţă că au posibilitatea de a se recalifica în urma cursurilor organizate de AJOFM, lucru care le-ar permite obţinerea unui loc de muncă mult mai uşor, tocmai acesta fiind şi motivul pentru care a fost demarată această campanie.

  Florin Dura

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE