More  Weekend cu mult sport la Zalău

  - Advertisement -

  Competiții sportive asigurate cu jandarmii

  Lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Sălaj vor asigura vineri, 25 octombrie, începând cu ora 15.00, măsurile de ordine publică la Stadionul Municipal din Zalău, cu ocazia desfăşurării partidei de fotbal dintre echipele FC Zalău şi CS Naţional Sebiş, în cadrul etapei a X-a din Seria 5, a Ligii a III-a de fotbal.

  O altă competiţie la care jandarmii sălăjeni vor fi prezenţi şi vor asigura măsurile de ordine este meciul de volei dintre CS Volei Municipal Zalău şi CS Dinamo Bucureşti, care va avea loc sâmbătă, începând cu ora 18.00, la Sala Sporturilor din Zalău.

  Tot sâmbătă, și tot de la aceeaşi oră, la Şimleu Silvaniei, la sala de sport ”Măgura” din localitate, efective de jandarmii vor asigura măsurile de ordine pe timpul desfăşurării meciului de volei masculin dintre echipele CS Phoenix Şimleu Silvaniei şi CSU Cluj-Napoca.

  Reprezentanţii IJJ Sălaj ţin să reamintească spectatorilor faptul că le este interzisă pătrunderea în stare vădită de beţie în arena sportivă, consumarea băuturilor alcoolice, introducerea sau încercarea de a introduce băuturi alcoolice în arena sportivă, precum şi ăntroducerea inscripţiilor, emblemelor, pancartelor, afişelor, steagurilor sau alte suporturi ce conţin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conţinut obscen. De asemenea, jandarmii sălăjeni recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts