A descoperit o bombă în podul caseiUn bărbat din localitatea sălăjeană Zăuan, care executa lucrări de amenajare la mansarda propriei locuințe, a descoperit un proiectil de artilerie 47 mm. Stupefiat, el a alertat imediat, prin apel de urgență, pirotehniştii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj.
Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj a fost solicitată, azi, să intervină pentru a asana un element de muniţie neexplodat, descoperit de un bărbat în podul casei sale, din localitatea Zăuan.
Pirotehniştii au identificat muniţia ca fiind un proiectil de artilerie de calibrul 47 mm, descoperit de proprietar în podul casei în urma executării unor lucrări de amenajare a unei mansarde, acesta fiind transportat în condiţii de siguranţă în vederea distrugerii.
ISU Sălaj recomandă cetăţenilor ca, la găsirea unor elemente de muniţie neexplodată, să anunţe cel mai apropiat post de poliţie sau pompierii la numărul de urgenţă 112, fără a le atinge sau schimba poziţia acestora.
Iulian Duma
ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts