More


  Beniamin Kira a DEMISIONAT din funcţia de vicepreşedinte al PDL. VEZI motivele decizie

  =

  f0vvnw1n

  Beniamin Kira a demisionat temporar din funcţiile de vicepreşedinte al Organizaţiei Municipale Satu Mare a PDL şi de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PDL. Acesta acuză ” lipsa de viziune, un proiect prezent şi viitor, credibil care ar putea aduce succes partidului pe viitor”.

  Totuşi, Beniamin Kira susţine că s-ar putea reîntoarce în momentul în care ar exista şanse pentru ca PDL să câştige, eventual, alegerile locale.

  “Subsemnatul Kira Beniamin, domiciliat în Satu Mare, Str. Griviţei, Nr. l, membru al Partidului Democrat Liberal din anul 2000 şi până în prezent. Am decis după mai multe calcule şi analize că această conducere interimară a organizaţiei judeţului Satu Mare nu are o viziune, un proiect prezent şi viitor, credibil care ar putea aduce succes partidului pe viitor. Pentru aceste motive consider că nu merită să mai rămân în funcţiile pe care le deţin în momentul de faţă, vicepreşedinte al organizaţiei municipale şi vicepreşedinte al organizaţiei judeţului Satu Mare, Partidului Democrat Liberal. Începând cu data de 05.11.2013 îmi depun demisia, pentru moment, din funcţiile pe care le deţin momentan, fără să plec la alt partid, stând deoparte o perioadă de vreme, revenind activ doar dacă voi considera că există o conducere, echipă cu care împreuna am putea într-un final câştiga alegerile locale. Lucru pe care mi-l doresc de peste 10 ani”, se arată în demisia semnată de Beniamin Kira.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img