More

  De cinci ani pe primul loc în inima sătmărenilor !

  nordvest

  NORD VEST TV a fost lansată în anii `90 sub denumirea de Samtel TV, schimbându-şi numele în Nord Vest TV în anul 2008. NORD VEST TV este televiziunea locală numărul unu din judeţul Satu Mare care se transmite prin cablu- RCS-RDS şi Akta – şi acoperă tot judeţul Satu Mare, respectiv o mare parte din judeţele Maramureş şi Sălaj. Mai mult, NORD VEST TV va deveni o televiziune care va emite în toată Regiunea de Nord-Vest a României. Începând din 15 noiembrie, NORD VEST TV va putea fi recepţionat în judeţul Cluj şi îşi va extinde acoperirea în judeţul Sălaj. Astfel, NORD VEST TV va putea fi recepţionat în judeţele Satu Mare, Maramureş, Sălaj şi Cluj. Ca parte integrantă a aceluiaşi trust media, Gazeta de Nord-Vest va urma NORD VEST TV, devenind cu timpul ziar regional. NORD VEST TV are target declarat populaţia activă, cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani.

  NORD VEST TV este o televiziune activă, echilibrată și puternică, alcătuită dintr-un personal tehnic și redacțional calificat, cu un țel bine întemeiat: respectarea telespectatorului! NORD VEST TV emite 24 de ore pe zi şi este lider detaşat între televiziunile locale din Satu Mare. Produce şi difuzează programe despre comunităţile locale, emisiuni de divertisment, sport sau programe culturale. În ultimii doi ani, societatea NORD VEST TV ADVERTISING SRL ocupă locul I în judeţ în Topul Afacerilor din România în ceea ce priveşte activităţile de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune, înregistrări audio şi activităţi de editare muzicală.

  Conform datelor rezultate din Studiul pentru Audiența Televiziunilor Locale (SATVL), NORD VEST TV este lider detașat pe piața locală de televiziune. Studiul a fost realizat în cursul anului trecut pe un eşantion de 500 de persoane cu vârsta de și peste 18 ani (18+), rezidente în județul Satu Mare, în mediul urban și rural, având marja de eroare: +/- 4.38%, la un nivel de încredere de 95%. Conform aceloraşi date, 27.1% din vizionarea canalelor TV locale este atribuită stației NORD VEST TV, în timp ce 7.2% din persoanele care au urmărit programe TV în ziua precedentă s-au uitat cel puțin o dată la stația NORD VEST TV. Mai mult, 68.415 de persoane au vizionat cel puțin o dată în ultima săptămână programe ale canalului Nord Vest TV.

  Jurnaliștii NORD VEST TV respectă codurile de conduită profesională și sunt adevăraţi profesioniști, iar programele de știri aparțin în totalitate redacției. Lider detaşat pe piaţa locală de televiziune, NORD VEST TV le propune sătmărenilor zeci de emisiuni, care acoperă întreaga plajă de cerinţe şi opţiuni ale telespectatorilor.

  Prefectul judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram: “Astăzi, 5 noiembrie (ieri-n.r.), la cinci ani de funcţionare a redacţiei Nord Vest TV, nu pot decât să mă alătur celor care vă urează La mulţi ani şi multă sănătate angajaţilor şi mult succes redacţiei. Vă mulţumesc pentru felul în care ştiţi să vă prezentaţi în faţa opiniei publice, pentru felul în care ştiţi să redaţi informaţiile pe care le transmitem noi, instituţiile publice, către cetăţeni şi vă rog să rămâneţi acelaşi colectiv unit, obiectiv şi corect în redarea informaţiilor de interes public.”

  Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef: “Cu ocazia împlinirii a cinci ani de existență doresc să urez un sincer ”La mulți ani!” și emisiuni inspirate care să încânte sătmărenii, tuturor celor care fac posibilă existența televiziunii Nord Vest TV. Vă doresc să păstrați și pe viitor verticalitatea cu care redați viața de pe plaiurile sătmărene. Atât în numele instituției pe care o reprezint, cât și în nume personal, doresc să vă mulțumesc pentru buna colaborare pe care am avut-o mereu și vă doresc mulți ani de activitate rodnică în folosul oamenilor.”

  Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor: “În primul rând, Nord Vest TV înseamnă un mijloc de comunicare prin care se transmit toate informaţiile de la nivelul judeţului Satu Mare în timp prompt şi util. Este prima televiziune locală din judeţul Satu Mare care emite şi în judeţele limitrofe. Este o realizare media foarte bună pentru judeţul Satu Mare şi îi felicit pe toţi cei care au reuşit acest lucru şi care continuă şi în ziua de astăzi la construcţia acestui trust media. Iar cu Gazeta de Nord-Vest fac o echipă foarte bună. Vreau să subliniez cât de mult a însemnat pentru media din judeţul Satu Mare un trust de presă Nord Vest TV, împreună cu Gazeta de Nord-Vest. Întregii echipe de la Nord Vest TV le urez din suflet să fie obiectivi, prompţi, în sprijinul cetăţenilor. La mulţi ani, multe împliniri şi satisfacţii profesionale!”

  Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica: “Vreau să vă transmit toate gândurile bune. Sunteţi de apreciat pentru tot ce faceţi! Vreau să vă felicit pentru faptul că oglindiţi realitatea. Faceţi şi muncă socială prin cazurile pe care le prezentaţi, pentru că dovediţi că sunteţi alături de sătmăreni, de telespectatorii voştri. Le doresc la fel de mare succes ca şi cel pe care îl au şi să mă invitaţi şi la a mia aniversare!”

  Viceprimarul municipiului Satu Mare, Radu Roca: “Echipei de la NORD VEST TV îi doresc multă putere de muncă. Într-adevăr, se vede că în ultimii cinci ani s-a schimbat poziţia faţă de noua presă, sunt mult mai dinamici, sunt mult mai transparenţi şi într-adevăr Primăria Satu Mare este convinsă că se transmite informaţia corectă telespectatorilor. Eu doresc în continuare acelaşi gen de relaţii şi acelaşi gen de transparenţă, ca orice mesaj pe care îl transmitem noi să ajungă în forma exactă la sătmăreni.”

  Primarul Careiului, Kovacs Eugen: “Nord Vest TV, alături de Gazeta de Nord-Vest, au fost mereu alături de municipiul Carei, de instituţiile din municipiu şi de careieni. Aţi reflectat întotdeauna cu obiectivitate realitatea din municipiul nostru şi demonstraţi că sunteţi întotdeauna un partener de încredere. Vă doresc să aveţi în continuare aceeaşi verticalitate şi obiectivitate cu care ne-aţi obişnuit. În numele meu şi al careienilor vă urez un călduros La mulţi ani!”

  Primarul oraşului Negreşti Oaş, Aurelia Fedorca: “Este un moment de sărbătoare atât pentru Nord Vest TV cât şi pentru cetăţenii judeţului Satu Mare. Prin tot ceea ce a făcut până acum Nord Vest TV a fost în permanenţă alături de noi, ne-a arătat cu bune cu rele, a scos în evidenţă lucrurile frumoase din zona noastră, de aceea eu felicit conducerea şi angajaţii acestei televiziuni şi le doresc multe emisiuni plăcute pentru cetăţenii oraşului nostru şi multe emisiuni obiective. Doresc Nord-Vest TV mult succes şi să le ajute Dumnezeu să prindă nu doar cinci ani ci vreo 500 şi noi împreună să sărbătorim vreo 50”.
  Primarul oraşului Tăşnad, Vasile Mitraşca: “Aş dori să felicit întreg colectivul Nord Vest TV pentru echidistanţa de care a dat dovadă în această perioadă. Cinci ani de zile este o vârstă frumoasă până la urma urmei. Le urez la cât mai mulţi ani de acum înainte şi să îşi dubleze sau tripleze numărul telespectatorilor. În numele Primăriei Tăşnad şi în numele meu personal doresc să le mulţumesc celor de la Nord Vest TV pentru colaborarea extraordinară pe care am avut-o în toţi aceşti ani. La mulţi ani!”

  Primarul oraşului Ardud, Ovidiu Duma: “Este o aniversare rotundă, frumoasă, şi le doresc celor de la Nord Vest TV viaţă lungă, să o ţină pe linia pe care sunt în prezent în ceea ce priveşte reflectarea realităţii şi prezentarea informaţiilor la zi şi tot ceea ce este interesant şi benefic pentru populaţia judeţului. Pe lângă consideraţiile spuse în nota generală, apreciez că Nord Vest TV este prezent ori de câte ori este un eveniment în oraşul Ardud, când este ceva de adus la cunoştinţa opiniei publice şi cu atât mai mult apreciez că televiziunea are o atitudine pozitivă şi scoate în evidenţă lucrurile frumoase. La Mulţi Ani pentru Nord Vest TV.”

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE