More  Delegaţie sătmăreană la Şcoala liberală de economie

  Delegația Clubului Studenţesc Liberal (CSL) Satu Mare, formată din Robert Laszlo şi Ionuț Boloș, a participat duminică la închiderea primei ediții a Școlii Liberale de Economie ”Friedrich Hayek”, care a avut tema ”Liberalism și antreprenoriat”. Evenimentul, desfășurat la Sinaia, timp de 4 zile, a fost organizat de Cluburile Studențești Liberale, în parteneriat cu Fundația ”Friedrich Naumann”.
  La sesiunea de închidere a Școlii liberale de economie ”Friedrich Hayek”, care a avut loc în ”Sala Ferdinand”, din incinta Cazinoului din Sinaia, au participat preşedintele PNL, Crin Antonescu, secretarul general PNL, Eduard Hellvig, vicepreşedintele PNL, deputatul Relu Fenechiu, preşedintele TNL, Florin-Alexandru Alexe, şi alţii. Cu această ocazie, președintele PNL, Crin Antonescu, a felicitat studenții liberali pentru inițiativa de a concepe o Școală liberală de economie şi le-a transmis studenților liberali să aibă încredere în viitorul PNL. “Partidul Național Liberal stă astăzi, și pentru următorii ani, pe axul central al politicii românești, în sensul în care nu există și nu poate exista guvernare coerentă și legitimă fără Partidul Național Liberal, pe de o parte, și, pe de alta, că nu există dreaptă legitimă, competentă și capabilă să realizeze obiectivele politice ale dreptei în afara Partidului Național Liberal sau fără Partidul Național Liberal.”
  După festivitatea de închidere a Școlii CSL, studenții liberali au participat la evenimentul ”România pentru mediul de afaceri”, organizat de Tineretul Național Liberal sub forma unei întâlniri între președintele PNL, Crin Antonescu, și reprezentanții mediului de afaceri. Reuniunea a adus laolaltă peste 400 de persoane interesate de viziunea economică a PNL, din diverse ipostaze: antreprenori, manageri, lideri ai unor organizații neguvernamentale, patronate sau sindicate, precum şi parlamentari, reprezentanți guvernamentali, profesori universitari, jurnaliști de specialitate.
  Florin Dura

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE