More


  O maşină a Poliţiei de Frontieră a INTRAT într-o COLOANĂ de autovehicule. CEZI cine a fost de VINĂ

  - Advertisement -

  zi4gxb57

  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat ieri că la ora 15:30, în judeţul Satu Mare, traficul rutier a fost întrerupt pe Drumul Naţional 19, între localităţile Ciuperceni şi Livada, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme.

  Concret, un autoturism al Poliţiei de Frontieră, condus de un poliţist de frontieră în vârstă de 35 de ani, a intrat din spate într-o coloană de maşini, avariind alte trei autoturisme. Autoturismul Poliţiei de Frontieră, care nu era inscripţionat, a lovit o maşină cu numere de Cehia, aceasta a fost proiectată în maşina din faţa sa cu numere de Maramureş, aceasta lovind la rândul său maşina din faţă.

  În urma impactului, maşina Poliţiei de Frontieră a fost avariată în proporţie de 10%, în timp ce poliţistul a fost transportat pentru a i se acorda îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare. Pentru a decongestiona traficul rutier a fost nevoie de mai bine de o jumătate de oră.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img