More



  Primăria Zalău este pregătită de războiul cu nămeții

  - Advertisement -
  SC Citadin Zalău SRL, administratorul drumurilor publice din municipiul Zalău, are depozitele pregătite cu material antiderapant, astfel încât să poată interveni atunci când condiţiile meteorologice o vor impune.
  Potrivit declaraţiilor lui Virgil Nicora, directorul societăţii, în spaţiile de depozitare au fost aduse deja peste 800 de tone de nisip, 200 de tone de sare şi aproximativ 5 tone de clorură de  calciu, care va fi folosită în zonele cu pavaj din muncipiu.
  De asemenea, 14 maşini sunt deja pregătite pentru a interveni în caz de ninsoare ­ patru autorăspânditoare cu lamă, două rabe, trei semiautogredere, un autoîncărcător cu lamă, un autogreder, o maşină adaptată intervenţiilor pe străzile înguste şi un camion MAN.
  Utilajele SC Citadin Zalău SRL şi cei 60 de angajaţi, care vor fi angrenaţi în activităţile de deszăpezire, vor interveni cu prioritate pe arterele principale din municipiu, la intrările în oraş, în zonele în pantă, la accesul înspre spital şi principalele instituţii publice, pe traseele mijloacelor de transport în comun şi pe celelalte străzi şi alei din oraş.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts