More  Prostituate sătmărene în bordelurile germane

  - Advertisement -

  bordel

  Prostituatele care îşi făceau veacul de-a lungul Drumului Naţional 19, din Satu Mare până în Carei, majoritatea lor de etnie romă, s-au reorientat spre alte ţări în care câştigă mult mai bine de pe urma meseriei lor. Majoritatea lor au ajuns să lucreze în bordeluri din Germania, ţară în care prostituţia este legalizată. Miile de euro pe care le trimit acasă tinerele sătmărene au trezit interesul autorităţilor. În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că nu au ce să facă împotriva fenomenului întrucât tinerele se prostituează de bună voie, fără să fie victimele exploatării sexuale, într-o ţară în care prostituţia este legalizată.

  Rotaţie masivă de prostituate
  Zeci de tinere prostituate, majoritatea minore şi de etnie romă, şi-au făcut ucenicia pe marginea Drumului Naţional 19, pe tronsonul cuprins între Satu Mare şi Carei. Fetele stau în parcarea de la Real, în zona motelului Tit-Top, a motelului Vraja Crasnei, în Moftin şi pe Calea Mihai Viteazu din Carei. Întrucât concurenţa era tot mai mare, iar clienţii tot mai puţini, tot mai multe dintre prostituate s-au orientat spre alte ţări în care puteau să câştige mai bine, în principal spre Germania. Locul lor a fost repede luat de către alte minore dispuse să se prostitueze la vârste fragede. După ce practică prostituţia timp de câteva luni, cel mult un an, şi acestea se orientează spre bordelurile din Germania. În locul lor vin alte minore care oferă servicii sexuale sătmărenilor pentru câteva zeci de lei. În pofida acestei migraţii, numărul prostituatelor minore care încearcă să-şi agaţe clienţii pe marginea DN 19 rămâne la fel de ridicat.

  Prostituţie mai rentabilă pe euroi
  Tinerele de etnie romă plecate să se prostitueze în Germania par să o ducă destul de bine. Potrivit unor lucrători din sistemul bancar, aceste prostituate stabilite în Germania le trimit mii de euro pe lună rudelor rămase în ţară. Transferurile mari de bani au atras atenţia autorităţilor române, care au intrat imediat pe fir. Au monitorizat transferurile de bani, luând în calcul ipoteza unor cazuri de exploatare sexuală. După ce au stat de vorbă cu câteva dintre cele pe care le considerau victimele traficului cu fiinţe umane, autorităţile române au realizat că se confruntă cu un nou fenomen, împotriva căruia nu au niciun mijloc de luptă. În primul rând, tinerele se prostituează voluntar, fără a fi obligate de diverse persoane sau grupări care să le exploateze. În al doilea rând, tinerele prostituate îşi desfăşoară activitatea într-o ţară în care prostituţia este legală, aşa că nu săvârşesc nicio infracţiune. Astfel că tot mai multe sătmărence se orientează de bună voie şi nesilite de nimeni spre bordelurile din Germania. Fiind considerate oarecum mai exotice, tinerele de etnie romă sunt destul de căutate de clienţii bordelurilor germane.

  Bordeluri la tot pasul în Germania
  Germania are cel mai mare grad de răspândire a prostituţiei pe teritoriul ţării. Toate oraşele mari sunt pline de bordeluri. Aici, fetele nu au locaţii fixe, ci se mută când consideră că au “consumat” clienţii din zonă. Ele închiriază camerele în bordeluri cu ziua şi au program de opt ore. De asemenea, în Germania este permisă prostituţia la colţul străzii, iar peştii sunt şi ei permişi. Nivelul de siguranţă al clienţilor este ridicat, prostituatele provenind din cele mai diverse ţări.

  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts