More


  Sătmăreanul Bogdan Bratiş s-a calificat la Galele Live X Factor

  - Advertisement -

  bogdan-bratis

  Satu Mare are din nou un reprezentant la Galele Live X Factor, după ce sezonul trecut Tudor Toduţ s-a numărat printre cei 15 finalişti. Sezonul acesta, cel care i-a uimit pe cei trei juraţi ai concursului este Bogdan Bratiş, în vârstă de 17 ani, elev la Colegiul Naţional “Doamna Stanca” şi cursant al Şcolii de Arte Satu Mare, despre care “matinalii” Răzvan şi Dani spun că seamănă izbitor cu fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.
  După ce a trecut de audiţii, Bogdan Bratiş alături de alţi concurenţi au ajuns în Bootcamp, unde au aflat cine le vor fi mentori, şi de data aceasta sătmăreanul ajungând tot la Dan Bittman, la categoria sub 20 de ani. După etapa de Bootcamp, concurenţii rămaşi trebuiau să treacă de cea mai dificilă probă, Judge Home Visit, pentru a ajunge în Galele Live X Factor, întrucât alături de Dan Bittman s-a aflat şi vedeta Antenei 1, Simona Gherghe.
  Sătmăreanul Bogdan Bratiş a impresionat juriul cu melodia “Rule de world” a trupei Take That. Acesta a trecut mai departe. Cei care trec în gale sunt “obligaţi” să se arunce în apă, iar prezentatorii Răzvan şi Dani s-au ţinut de misiune, aruncându-l în piscină. Bogdan Bratiş este singurul băiat din cei cinci finalişti din categoria sub 20 de ani a lui Dan Bittman. Începând de duminică, Bogdan poate fi susţinut de sătmăreni prin vot pentru a ajunge cât mai sus la X Factor.
  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img