Spărgător de locuinţe, BĂGAT la RĂCOARE. Vezi de LOVITURI a datspargsparg

După ce la finalul săptămânii trecute polițiștii Biroului de Investigații Criminale au depistat și reținut patru persoane suspectate de tâlhărie, răspunzând  astfel în timp foarte scurt sesizărilor victimelor, luni, 04 noiembrie a.c., aceeași polițiști au reținut un tânăr anchetat pentru furturi din locuințe.

Polițiștii de investigații criminale, linia de muncă “furturi din locuințe” din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, au stabilit că Janos K., de 22 de ani, a comis două infracțiuni de furt dintr-un apartament și o casă amplasate pe Străzile Lucian Blaga și Bârgăului. Mai întâi bărbatul se asigura că imobilele sunt nelocuite, evitând astfel să fie surprins în timpul comiterii faptei, apoi sustrăgea țevile din cupru de la instalația de încălzire și le valorifica la puncte de colectare a deșeurilor feroase.

A fost însă depistat de polițiștii care au probat în sarcina sa comiterea a două infracțiuni de furt cu prejudiciul de aproape 6.000 lei. Tânărul este încarcerat acum în Centrul de Reținere și Arest al I.P.J., urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts