More


  Spitalul Județean de Urgență Zalău caută directori

  - Advertisement -

  Conform celor declarate de Laurențiu Barna, managerul Spitalului Județean de Urgență Zalău, în zilele de 26 și 27 noiembrie vor avea loc concursuri pentru ocuparea funcțiilor de director medical și director financiar-contabil, iar în zilele de 3 și 4 decembrie pentru funcția de director de îngrijiri.

  La concurs se pot înscrie candidații care îndeplinesc, cumulativ, următoarele criterii: au domiciliul stabil în România; nu sunt condamnați penal sau în curs de urmărire penală; sunt apți din punct de vedere medical (psihic și neuropsihic); nu au vârsta de pensionare, conform legislației privind sistemul public de pensii și alte drepturi de asigurări sociale.
  Dosarele de înscriere se depun la secretariatul comisiei de concurs până în data de 18 noiembrie la ora 15.00, pentru funcțiile de director medical și director financiar – contabil, iar pentru funcția de director de îngrijiri până în data de 25 noiembrie la ora15.00. Rezultatul verificării dosarelor se va afișa la avizierul unității și pe pagina de internet a spitalului www.spitalzalau.ro, în termen de 24 de ore de la ultima zi de depunere a dosarelor.
  Mandatele actualilor ocupanţi ai acestor funcţii au expirat în urmă cu aproximativ o lună, luându-se decizia prelungirii contractelor lor de management cu încă trei luni. În prezent funcția de director medical este deţinută de medicul ginecolog Majdik Vasile, cea de director financiar – contabil de Elisabeta Ionescu, iar funcţia de director de îngrijiri este ocupată de Ramona Marincaş.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img