More  Vârsta de aur, sărbătorită pentru a şaptea oară la Odoreu

  - Advertisement -

  odoreu

  Peste 450 de persoane cu vârste de peste 65 de ani au participat ieri la “Aniversarea vârstei de aur 65+” organizată ieri pentru a şaptea oară de Primăria şi Consiliul Local Odoreu. Vârstnicii au fost felicitaţi de autorităţile locale şi judeţene, au primit diplome şi premii şi au luat parte la o masă dată în cinstea lor la Căminul Cultural din Odoreu.

  Sărbătoare organizată în ciuda opoziţiei unora
  Sărbătoarea a debutat cu un cuvânt de bun venit din partea directorului Căminului Cultural, Felician Jurja, care a recitat şi poezia “Singurătate”. Apoi, primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop, a urat un bun venit, sănătate şi un călduros “La Mulţi Ani!” membrilor Clubului “65+”. “Dumneavoastră sunteţi baza acestei comunităţi, sunteţi cei care ne-aţi crescut şi educat pe noi ca acum să fiţi mândri de realizările noastre. Sărbătoarea a ajuns la a şaptea ediţie şi, în ciuda faptului că unii s-au opus, am reuşit să organizăm sărbătoarea şi în acest an, având şi sprijinul viceprimarului Ionuţ Sarca şi a consilierilor USL şi UDMR. Acestea sunt momentele care creează amintiri atât pentru voi, cei mai în vârstă, cât şi pentru noi, cei mai tineri. De asemenea, azi îi vom sărbători şi pe noii membri ai clubului 65+, precum şi pe cel mai vârstnic locuitor al comunei Odoreu”, a mai spus primarul Dumitru Pop, care a promis că va organiza acest eveniment cât timp va fi la conducerea Primăriei Odoreu. Au mai luat cuvântul consilierii locali Ioan Ardelean, proaspăt intrat în Clubul 65+, Covaci Joszef precum şi fostul viceprimar Marcel Nyiki.
  Chiar dacă a ajuns puţin mai târziu, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, le-a urat vârsnicilor sănătate, putere de muncă şi un călduros “La Mulţi Ani!” atât din partea sa cât şi a vicepreşedintelui Mircea Govor şi a fostului ministru Ovidiu Silaghi. “Odoreul este foarte important pentru noi, dovadă stă şi faptul că am reuşit să reabilităm drumul care traversează această comună. Timp de 20 de ani au fost promisiuni că va fi reabilitat, dar nimeni nu a făcut nimic. A trebuit să vină la putere Guvernul USL, iar noi am reuşit acest lucru”, a mai spus Ştef. Acesta a mai adăugat că,va fi reabilitat şi dispensarul medical din comună, precum şi şcoala generală.

  Diplome şi premii
  Apoi au fost invitaţi pe scenă cei 52 de tineri membri ai Clubului “65+”, care au primit câte o diplomă şi au fost felicitaţi de primar şi viceprimar. De asemenea, a fost acordată o diplomă de onoare şi un premiu în bani pentru cel mai vârstnic locuitor al comunei Odoreu. Este vorba despre Biro Ferencz, din Mărtineşti, care a fost adus pe scenă de consilierul local Viorica Rogoz, care reprezintă această comunitate în Consiliul Local.
  În continuare, cei circa 450 de vârstnici au luat parte la masa festivă organizată în cinstea lor, iar buna dispoziţie a fost asigurată de formaţia condusă de Felician Jurja. De asemenea, cei mai talentaţi dintre sărbătoriţi au putut urca pe scenă să interpreteze câte un cântec sau să recite o poezie. Sărbătoriţii au mulţumit organizatorilor pentru sărbătoare şi s-au declarat foarte mulţumiţi că manifestarea continuă să fie organizată.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts