ZECI de “boschetari” RIDICAŢI de pe malurile Someşului. JUMĂTATE sunt minori!boschi

Poliţia Locală a desfășurat o acțiune de identificare a persoanelor care locuiesc în adăposturi improvizate pe malurile râului Someș. Astfel, au fost depistate și identificate 81 de persoane, din care 47 de adulți și 34 de minori, despre această situaţie fiind sesizat Serviciul Public de Asistenţă Socială pentru luarea măsurilor impuse. De asemenea, s-a supravegheat şi s-a asigurat ordinea şi liniştea publică la Centrul social de urgenţă, pentru prevenirea producerii de acte antisociale, fiind îndepărtate cinci persoane care fiind în stare de ebrietate tulburau liniştea publică.

Mai mult, în conformitate cu prevederile Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale au fost identificate 16 vehicule, iar după aplicarea procedurilor de somare, opt au fost ridicate de proprietari, au fost trimise două somaţii proprietarilor, cinci sunt în termen, iar una urmează să fie propusă pentru ridicare. Tot în cursul acestei luni au fost ridicate și depozitate trei autoturisme.

Pe lângă acţiunile stabilite pentru această perioadă, poliţiştii locali au răspuns la solicitările cetăţenilor adresate direct instituţiei, atât telefonic, cât şi în scris. Numărul sesizărilor primite în această lună de la sătmăreni se ridică la 209, din care 200 au fost telefonice şi nouă reclamaţii scrise. După verificări cele care s-au confirmat au fost soluţionate, dar au existat şi reclamaţii nejustificate, nefondate.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts