More


  Călin Marincaș și Paula Todoran sunt sportivii anului 2013 în Sălaj

  - Advertisement -

  7

  Karateka zălăuan, Călin Marincaș, s-a clasat pe primul loc în clasamentul probelor neolimpice, iar atleta zălăuană, Paula Todoran, a ocupat prima poziție în clasamentul probelor olimpice.

  Direcţia Judeţeană de Tineret și Sport (DJTS) Sălaj a întocmit două clasamente privind cei mai buni sportivi din județul Sălaj. Astfel în clasamentul probelor neolimpice primele trei locuri sunt ocupate de trei karateka legitimați la Clubul Sportiv Terra Kid Zalău.
  Pe primul loc s-a situat Călin Marincaș, dublu campion mondial la kata individual și pe echipe și vicecampion mondial la kumite pe echipe, la karate fudokan și vicecampion la Kata pe Echipe, Enbu Mixt și Kumite la karate tradițional. Locul doi în clasamentul neolimpic i-a revenit lui Marc Crecan, dublu campion mondial la kumite individual și kumite echipe, la karate fudokan și campion european la Kata Echipe și Enbu Mixt, și vicecampipon la Enbu individual, iar locul III a fost ocupat de Iulia Clițan, vicecampionă mondială la kumite pe echipe și medaliată cu bronz la kumite individual la Campionatul Mondial de karate fudokan din Cehia și campioană europeană la Enbu individual și vicecampioană europeană în probele de Kata individual și fuku-go la karate tradițional. Clasamentul continuă cu sportivii Cristian Bolduț de la CS Vidalis Zalau, Dan Chiș de la CS Danisan Zalău, Cătălin Crișan – CS Vidalis Zalău, Iulian Corciac – CS Vidalis Zalău, Tiberiu Isa – CS Vidalis Zalău, Marius Ilieș și Ioan Laslo, ambii de la CS Gold Gym, și Cristian Pop, de la CS Alfa Zalău, campion național la skanderberg.
  În clasamentul probelor olimpice, cel mai bun sportiv al județului Sălaj a fost declarat atleta Paula Todoran, de la CSM Zalău. Pe locul doi s-a situat pugilista Raluca Bota, de la CSM Zalău. Locul trei i-a fost atribuit sportivei Andrada Vincze, campioană națională de tineret la tenis de masă la individual și vicecampioană la dublu. Laude au mai primit și sportivii: Diana Beldeanu, de la Taekwando Club Zalău, Gabriela Pintea, pugilistă la CSM Zalău, Georgiana Ciuciulete, Crina Pintea și Claudia Constantinescu toate trei de la Handbal Club Zalău, Rareș Bălean, de la CSS – ACS Volei Municipal Zalău și Marian Bala de la ACS Volei Municipal Zalău.

  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img