More


  De Crăciun, fiţi mai buni!

  - Advertisement -

  44

  Crăciunul este sărbătoarea bucuriei, a păcii şi a liniştii sufleteşti. Este prilejul luminos de a ne dori, unii altora, belşug, sănătate şi spor în toate, respectiv de a dărui şi a primi daruri din partea celor dragi, de a pune la o parte necazurile şi supărările cotidiene. Spiritul Crăciunului i-a cuprins în aceste zile pe sătmăreni. Sloganul “De Crăciun, fii mai bun” a reuşit să-i sensibilizeze pe numeroşi sătmăreni. Instituţiile, partidele, firmele, ONG-urile şi chiar simpli sătmăreni au organizat numeroase acţiuni umanitare, aducând un zâmbet de bucurie pe chipurile concetăţenilor lor, cu care soarta a fost mai puţin darnică.

  Un gest creştinesc, în ton cu atmosfera de sărbătoare. La fel am procedat şi noi. Moşul Nord Vest TV, ajutat şi de spiriduşii de la Gazeta de Nord-Vest, a reuşit să ajungă cu cadourile sale la aproape o mie de copii sătmăreni. Bucuria care s-a putut citi pe feţele acestora ne-a demonstrat că, la fel ca şi anii trecuţi, campania noastră a meritat toate eforturile.

  Le mulţumim pe această cale tuturor celor care ne-au sprijinit în organizarea ediţiei din acest an a campaniei “Lista Moşului” şi ne exprimăm speranţa că ne vor sprijini şi în 2014.

  Din păcate, nu suntem atât de apropiaţi de semenii noştri pe toată durata anului. În restul zilelor, ne-am obişnuit să fim mai puţin receptivi faţă de suferinţa şi greutăţile celorlalţi sătmăreni. Probabil că lucrurile ar sta cu totul altfel, dacă în fiecare zi a anului am fi dirijaţi de aceleaşi sentimente generoase. Este o temă la care am putea medita în cursul acestor zile pe care majoritatea le petrecem în ambianţa caldă a caselor noastre, alături de cei dragi, în jurul bradului de Crăciun. În mod cert vom ajunge la concluzia că, într-adevăr, am putea să fim mai buni nu doar de Crăciun, ci de-a lungul întregului an. Cel puţin noi, Gazeta de Nord-Vest şi Nord Vest TV, vom încerca acest lucru în 2014. Nu ştim încă sub ce formă sau în ce perioadă, dar în mod sigur vom fi mai atenţi faţă de nevoile sătmărenilor cu care destinul nu a fost suficient de darnic.

  În final, le urăm Crăciun fericit în primul rând tuturor cititorilor noştri şi apoi tuturor locuitorilor judeţului Satu Mare!

  Szasz Lorand



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img