More

  În prima zi din noul an, autobuzele din Zalău sunt trase ”pe dreapta”

  SC Transurbis SA Zalău, operatorul de transport public de persoane din municipiul Zalău anunță că în prima zi a Anului Nou, 1 ianuarie 2014, autobuzele nu vor circula pe nicio linie. A doua zi a anului, respectiv în 2 ianuarie 2014, pe linia 22 se va circula din oră în oră – la și un sfert va pleca autobuzul pe ruta Brădet – Dumbrava – Gară, iar la fără un sfert pe ruta Gară – Dumbrava – Brădet.

  Călătorii care vor să ajungă în cartierul Dumbrava, vor avea la dispoziție Linia 6, Brădet – bloc N103 (Dumbrava Nord) care va circula la un interval de o jumătate de oră – pentru dus – la și un sfert și la și 45 de minute, iar la retur din cartierul Brădet va porni la și 25 de minute și la și la fără 5 minute.

  De asemenea, Linia 1, Brădet – Gară, va circula la un interval de 30 de minute, respectiv la fix și la jumătate, tur și retur.

  Linia 11, Centru – Ortelec, va circula a doua zi de Revelion, din oră în oră, cu pornire la și un sfert din Centru Zalău, și întoarcere din Ortelec la și 40 de minute.

  În zilele de 3, 4 și 5 ianuarie 2014, autobuzele Transurbis vor circula pe toate rutele conform programului de duminică afișat în fiecare stație.

  Iulian Duma

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE