More


  În prima zi din noul an, autobuzele din Zalău sunt trase ”pe dreapta”

  - Advertisement -

  SC Transurbis SA Zalău, operatorul de transport public de persoane din municipiul Zalău anunță că în prima zi a Anului Nou, 1 ianuarie 2014, autobuzele nu vor circula pe nicio linie. A doua zi a anului, respectiv în 2 ianuarie 2014, pe linia 22 se va circula din oră în oră – la și un sfert va pleca autobuzul pe ruta Brădet – Dumbrava – Gară, iar la fără un sfert pe ruta Gară – Dumbrava – Brădet.

  Călătorii care vor să ajungă în cartierul Dumbrava, vor avea la dispoziție Linia 6, Brădet – bloc N103 (Dumbrava Nord) care va circula la un interval de o jumătate de oră – pentru dus – la și un sfert și la și 45 de minute, iar la retur din cartierul Brădet va porni la și 25 de minute și la și la fără 5 minute.

  De asemenea, Linia 1, Brădet – Gară, va circula la un interval de 30 de minute, respectiv la fix și la jumătate, tur și retur.

  Linia 11, Centru – Ortelec, va circula a doua zi de Revelion, din oră în oră, cu pornire la și un sfert din Centru Zalău, și întoarcere din Ortelec la și 40 de minute.

  În zilele de 3, 4 și 5 ianuarie 2014, autobuzele Transurbis vor circula pe toate rutele conform programului de duminică afișat în fiecare stație.

  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare