More


  Jandarmii sălăjeni au lucrat la ”foc automat”

  - Advertisement -
  Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Sălaj a executat, în perioada 1 ianuarie 2013 – 30 noiembrie 2013, un număr de 4.319 misiuni, fiind aplicate 1.672 de amenzi, în valoare totală de 200.000 de lei. Astfel, pentru menținerea ordinii publice, jandarmii sălăjeni au avut 637 de acțiuni. Dintre acestea, 5 au fost pentru manifestări de protest; 146 la manifestări cultural artistice sau religioase; 53 la manifestări sportive; o misiune pe timpul vizitelor oficiale și de 432 de ori au asigurat ordinea publică la instanțe (în sălile de judecată ale instanțelor sălăjene). Pentru aplanarea conflictelor, jandarmii au fost solicitați să intervină de 82 de ori.
  În ceea ce privește colaborarea cu alte instituții, jandarmii sălăjeni au avut 59 de misiuni în cooperare cu DIICOT, Biroul Teritorial Sălaj; 40 în cooperare cu Poliția; 39 cu executorii judecătoresti; 14 misiuni împreună cu lucrătorii silvici; 9 cu asociațiile de vânătoare și pescuit; 3 cu Garda de Mediu; 7 cu structuri aparținând MAI; o misiune cu administrația publică locală și 126 cu alte instituții (ISCTR, ITM, OPC, SC Transurbis SA, Penitenciarul Oradea).
  Pentru perioada sărbătorilor de iarnă, Jandarmeria sălăjeană vor fi din nou la datorie, asigurând ordinea și liniștea publică în municipiul Zalău și în alte localități, fiind mobilizați la muncă 85 de jandarmi.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img