More


  La Zalău, prima zi de încasare a taxelor şi impozitelor locale pe anul 2014 va fi 13 ianuarie

  - Advertisement -

  Cetățenii din municipiul Zalău care doresc să-şi achite impozitele şi taxele locale mai au la dispoziţie doar ziua de luni, 30 decembrie 2013, pentru a nu intra cu datorii în anul care vine.

  Potrivit Primăriei Zalău, ghişeele instituţiei vor fi închise în primele 3 zile din 2014, dar în 30 decembrie 2013, acestea vor fi deschise până la ora 12.00.

  Ghişeele se vor redeschide în data de 6 ianuarie 2014, cu program normal de funcţionare, însă timp de o săptămână, contribuabilii nu vor putea să-şi achite decât amenzile, taxele pentru eliberarea sau preschimbarea actelor de identitate şi cele de înscriere auto. Prima zi de încasare a taxelor şi impozitelor locale va fi 13 ianuarie 2014.

  Conform Primăriei Zalău, în anul viiitor, contribuabilii îşi vor putea plăti taxele şi impozitele locale și la ghişeele a două bănci, Volksbank şi CEC Bank. Demersul este motivat de faptul că în Primăria Zalău doar trei persoane desfăşoară activitatea de încasare a acestor obligaţii fiscale la ghişee, care trebuie să asigure şi programul de după-amiază. În prezent, taxele și impozitele locale se pot plăti atât la ghişeele Primăriei, cât şi la cele ale Poştei Române

  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img