More


  Marius Bucureştean conduce excelent “Rematul”

  - Advertisement -

  bucurestean

  După 11 ani de muncă la Remat Satu Mare, directorul general Marius Bucureştean consideră că miza reală a progresului societăţii rămâne munca, dăruirea, pasiunea şi ambiţia de a rămâne în fruntea societăţilor de felul acesta. Credeam că voi sta de vorbă la “Oameni şi fapte” cu un om ce greu îşi numără anii şi… surpriza plăcută a fost apariţia unui tânăr ce emană energie, ambiţie şi tenacitate. În familia sa pe primul loc a fost întotdeauna educaţia, lucru pe care-l observ în tot ceea ce face Marius Bucureştean. La el nu există sfidare, dispreţ, aroganţă, cinism şi este convins că acestea nu duc la nimic bun. Acest om nu cunoaşte refuzul dialogului şi nu concepe eşecul. Ştie că legea trebuie respectată în toate sectoarele vieţii sociale şi că toţi sunt egali în faţa legii. Firma pe care o conduce a trecut peste multe obstacole, peste programele de restructurare, încercând să dea angajaţilor certitudinea zilei de mâine prin respectarea drepturilor şi libertăţilor constituţionale ale lor. Din peste 100 de angajaţi, au rămas 38 de oameni profesionalizaţi, harnici şi foarte conştiincioşi.

  Toate lucrurile acestea ar trebui să le cunoască toţi conducătorii noştri şi să sprijine firmele care prosperă şi care oferă locuri de muncă sătmărenilor. Doar aceşti privaţi mai pot oferi locuri de muncă şi trebuie să-i încurajăm. Mi-a plăcut gândirea economică, dar şi accentul politic al omului ce nu ocoleşte adevărul.
  Nu credeam că în Remat poate domina o ordine şi punctualitate atât de drastică! Totul se desfăşoară normal şi funcţionează ca un ceas performant! Am urmărit ce se întâmplă de la colectare, transport, sortare, stivuire, încărcare, cântar şi mi-am dat seama de necesitatea respectării fluxului, plus programul “Rabla”.
  Marius Bucureştean consideră că ştim să ne purtăm crucea şi că trăim în iubire, deşi ar trebui completate multe lucruri. Crede că oamenii cu pregătire (doctori, ingineri, profesori, cei calificaţi, tinerii) n-ar trebui să plece din ţară, ci să-şi dăruiască inteligenţa ţării care i-a format, dar să creăm condiţii şi să fie apreciaţi la valoarea lor!
  Nu are regrete! Se ocupă de familie, de cele două fetiţe, lumina ochilor lui! Regretă “plecarea” tatălui său, iar pe mama o iubeşte enorm! Ştie să lucreze cu oamenii, ştie să vorbească pe glasul fiecăruia, respectându-i. Subalternilor le spune “coleg”. Ce frumos!
  A văzut multe firme asemănătoare ca profil şi a împrumutat ce-i bun, dar… a şi oferit. Am filmat tot ce înseamnă deşeuri reciclabile (fier, aluminiu, hârtie, folie, lăzi de bere, doze, rafie), am văzut cum se lucrează cu aparatură performantă, am văzut o sortare ce necesită muncă în plus (încă nu suntem educaţi noi, cetăţenii, să le depozităm sortate).
  Oricum, nota noastră, în urma emisiunii televizate şi în urma celor văzute şi înregistrate, este maximă! Păcat că accesul la Remat este aproape imposibil, iar apa musteşte pe cele şase hectare ale firmei. Sunt sigur că soluţia se va găsi.
  Conducerea Nord Vest TV şi a Gazetei de Nord-Vest doreşte conducerii Remat, salariaţilor Sărbători fericite, succese, sănătate şi un călduros “La mulţi ani!”.

  Teodor Curpaş  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare