More

    Moşul NVTV a făcut fericiţi o mie de copii

    mos1

    Aproape o mie de copii sătmăreni care au fost înscrişi pe Lista Moşului la emisiunea Ora Adevărului de la Nord Vest TV au primit cadouri de Crăciun în cadrul unor spectacole care au avut loc la Carei, Negreşti Oaş şi Tăşnad. Ultimul spectacol a avut loc ieri seară la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Satu Mare, la care au participat un număr mare de sătmăreni. La eveniment au fost prezenţi în calitate de ajutor de Moş europarlamentarul Ovidiu Silaghi, prefectul Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, vicepreşedintele Mircea Govor, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, viceprimarii Radu Roca şi Marcela Papici, agenţi economici, alţi sătmăreni generoşi. În cadrul acestui spectacol au fost împărţite peste 600 de cadouri. În schimbul darurilor oferite, Moşul a fost răsplătit cu colinde şi poezii.

    Aproape 400 de cadouri la Carei, Tăşnad şi Negreşti
    Moşul Nord Vest TV a făcut un adevărat tur de forţă în această săptămână ajungând în toate colţurile judeţului pentru a oferi daruri copiilor cuminţi în cadrul spectacolelor “Lista Moşului”. Primele spectacole, organizate de Nord Vest TV, au avut loc vineri la Carei şi Tăşnad. În cadrul celui organizat la Carei, la care, alături de cei circa o sută de copii însoţiţi de părinţi şi bunici, a participat şi consilierul judeţean Joszef Pinter, au fost distribuite circa o sută de cadouri. De asemenea, la cel organizat la Tăşnad, au fost distribuite aproximativ 30 de cadouri.
    Sâmbătă seara, spectacolul “Lista Moşului” s-a mutat la Negreşti Oaş, la eveniment participând şi primarul Aurelia Fedorca. La fel ca şi la Carei şi Tăşnad, folkiştii sătmăreni Octavian Bud, Sorin Bălaj şi Ionel Bledea au interpretat colinde. La finalul acestui spectacol, Moşul NVTV a distribuit peste 250 de cadouri pentru copiii negreştenilor. Bucuroşi de darurile primite, aceştia au mulţumit Moşului pentru că nu i-a uitat nici în acest an şi i-au colindat frumoase colinde şi i-au recitat poezii.

    mos2

    Spectacol de amploare la Satu Mare
    Al patrulea spectacol “Lista Moşului” s-a desfăşurat ieri seară la Casa de Cultură a Sindicatelor, la care au participat sute de copii sătmăreni care au umplut până la refuz sala. Spectacolul a debutat cu imnul de Crăciun din acest an al Nord Vest TV, interpretat de Raluca Jofi, când pe scenă au urcat toţi angajaţii postului de televiziune şi ai ziarului Gazeta de Nord-Vest.
    În cadrul spectacolului de la Satu Mare, primul care a urcat pe scenă a fost cunoscutul interpret Petrică Mureşan care a interpretat trei colinde. Au urmat apoi folkiştii sătmăreni Octavian Bud, Sorin Bălaj şi Ionel Bledea, care au interpretat câteva colinde şi melodii de iarnă.
    În momentul în care au interpretat colinda “Moş Crăciun cu plete dalbe”, pe scenă a apărut şi Moşul NVTV alături de ajutoarele sale. După ce a stat puţin de vorbă cu copiii din sală, Moşul a împărţit cadourile pregătite pentru ei. În total, au fost distribuite peste 600 de cadouri. Astfel, Moşul NVTV a făcut sărbătoarea Crăciunului mai frumoasă pentru aproape o mie de copii sătmăreni.
    Sponsorii evenimentului au fost Consiliul Judeţean Satu Mare, Primăria Satu Mare, Sam Mills, Vasile Lup, Angela Bercean, Lehar Levai (medic oftalmolog), Daiana Maxim, Gheorghe Sava, Mircea Dobra, Silviu Sumlaş, Manuela Rogoz, Cătălin Bolba, Luana Sabo, Violeta Walter, Eugenia Sabou, Mircea Govor, Adrian Ştef, Cătălin Culcean, Călin Paul, Dorel Coica, Paula Mare, Radu Roca, Ioana Bran, Florentin Vlad, Dan Băbuţ, Eugeniu Avram, Marcela Papici, Marius Gânţă şi Dr. Cosmin Raţiu.
    Marele premiu al tombolei, constând într-un televizor LCD oferit de clinica Sf. Anton, a fost câştigat de Sebastian Colbea.

    Florin Dura

     1

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE