More


  Opt persoane rănite în cinci accidente de circulaţie

  - Advertisement -

  accident

  Opt persoane au fost la un pas să-şi piardă viaţa în urma a cinci accidente înregistrate în a doua zi de Crăciun pe raza judeţului Satu Mare. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, şoferii imprudenţi s-au ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

  Cinci răniţi, după ce s-au răsturnat cu maşina în şanţ
  Un grav accident de circulaţie s-a produs joi pe strada Ion Creangă din oraşul Negreşti-Oaş, unde Vasile I., în vârstă de 45 de ani, fără ocupaţie, în timp ce conducea imprudent autoturismul marca Opel, a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto şi rănirea uşoară a celor patru tineri care se aflau pasageri în autoturism.
  În localitatea Culciu Mic, Istvan M., în vârstă de 26 de ani, din localitatea Mânău, judeţul Maramureş, care se afla la volanul autoturismului marca Opel proprietate personală, a accidentat grav un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Culciu Mic, care circula neregulamentar pe carosabil în calitate de pieton, nefiind echipat cu îmbrăcăminte ce conţine elemente fluorescent-reflectorizante.

  A fugit de la locul accidentului
  Un alt eveniment rutier s-a înregistrat pe strada Morii din localitatea Racşa, în cadrul căruia Toma F., în vârstă de 28 de ani, din localitatea Oraşu Nou, care conducea imprudent autoturismul marca BMW, înmatriculat în Marea Britanie, a pierdut controlul asupra maşinii, intrând în şanţul din partea dreaptă a drumului, după care s-a deplasat la Spitalul Negreşti-Oaş, fără a anunţa evenimentul. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a lui Maria Mirela Băiţan, în vârstă de 20 de ani, pasageră în autoturism. Şoferul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.
  Pe strada Liviu Rebreanu din municipiul Satu Mare a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, un accident de circulaţie, unde Constantin I., în vârstă de 26 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea imprudent autoturismul marca Rover, proprietate personală, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu peretele imobilului de la nr. 27, de pe aceeaşi stradă. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto şi rănirea uşoară a pasagerului Ionuţ B., în vârstă de 26 de ani, din Satu Mare.

  Şi-a “dus” maşina la un salon de înfrumuseţare
  Un accident de circulaţie mai puţin obişnuit soldat cu pagube materiale s-a produs pe raza localităţii Trip. Ionuţ B., în vârstă de 21 de ani, din Bixad, care conducea autoturismul marca Alfa Romeo, într-o curbă a pierdut controlul asupra direcţiei de mers intrând cu autoturismul într-un salon de înfrumuseţare, distrugând peretele şi uşa de acces. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit că autoturismul nu avea asigurare şi nici drept de a circula pe teritoriul României. Conducătorului auto i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi conducerea unui autoturism înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România.
  Tot a doua zi de Crăciun, a fost depistat Ioan A., din Cehal, care conducea autoturismul marca Dacia, având o alcoolemie de 1,30 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Tăşnad, unde i-a fost recoltată o probă de sânge, iar cea de-a doua probă fiind refuzată de către acesta.

  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img