More  Prins cu lemne fără acte

  - Advertisement -
  Un bărbat din localitatea Preoteasa, județul Sălaj, este cercetat penal pentru fals şi uz de fals, după ce a fost surprins transportând lemne de foc al căror aviz de însoţire era modificat. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Ioan M., a fost identificat marţi, 3 decembrie, de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, în localitatea Sâg, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 23,5 metri cubi lemn de foc din specia fag. La solicitarea oamenilor legii, conducătorul auto a prezentat pentru control un aviz de însoţire care prezenta modificări.
  În urma cercetărilor, poliţiştii sălăjeni au stabilit că avizul a fost modificat de către şofer, în scopul efectuării mai multor transporturi cu acelaşi document. Pe numele bărbatului au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru fals şi uz de fals, iar cantitatea de material lemnos a fost confiscată.
  De asemenea, poliţiştii din comuna Sânmihaiu Almaşului l-au prins, miercuri, pe Dafin P., din Fildu de Mijloc, imediat după ce a tăiat un arbore specia gorun din pădurea de stat aparţinând Ocolului Silvic Almaşu. Prejudiciul estimativ se ridică la suma de 1.240 lei şi a fost recuperat, materialul lemnos fiind predat organelor silvice. Potrivit reprezentanţilor IPJ Sălaj, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori.

  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts