More


  Şase persoane rănite în patru accidente de circulaţie

  - Advertisement -

  Pe raza judeţului Satu Mare s-au produs la sfârşitul săptămânii trecute patru evenimente rutiere soldate cu accidentarea a şase persoane. Victimele au fost transportate la spital, iar conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
  Primul accident a avut loc vineri la intersecţia Bulevardului Henri Coandă cu strada Ştrandului din municipiul Satu Mare, unde Radu B., în vârstă de 38 de ani, din Odoreu, în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen, proprietate privată, a accidentat grav un bărbat în vârstă de 60 de ani, pensionar, din Satu Mare, care circula cu bicicleta şi care nu s-a asigurat corespunzător la traversarea străzii Ştrandului. Cel de-al doilea eveniment rutier s-a produs la Medieşu Aurit, în cadrul căruia un tânăr în vârstă de 25 de ani, din localitate, în timp ce se afla la volanul unui autoturism marca Opel Astra, a accidentat uşor o femeie în vârstă de 32 de ani şi pe fiica acesteia, minoră în vârstă de 8 ani, care au traversat prin loc nepermis şi fără să se asigure.
  Un alt accident de circulaţie s-a înregistrat sâmbătă între localităţile Tăşnad şi Cig, unde Ana B., în vârstă de 34 de ani, din Cămărzana, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Astra pe fondul neadaptării vitezei a pierdut controlul asupra autoturismului părăsind partea carosabilă, intrând în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto şi a fiicei acesteia în vârstă de 18 ani, pasageră în autoturism. Cel de-al patrulea eveniment rutier a avut loc sâmbătă seara, în afara localităţii Satu Mic, comuna Craidorolţ, în cadrul căruia Nicolae M., în vârstă de 65 de ani, din Satu Mare, pensionar, care conducea autoturismul marca Dacia Logan, pe fondul conducerii imprudente a pierdut controlul asupra autoturismului părăsind partea carosabilă şi a intrat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, iar autoturismul a ars în proporţie de 90%.
  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare