More


  Serbare de Crăciun la biserica din Gelu

  - Advertisement -

  gelu

  Elevii Şcolii Gimnaziale Terebeşti au susţinut ieri o frumoasă serbare de Crăciun chiar în incinta Bisericii Ortodoxe din Gelu. Elevii, coordonaţi de cadrele didactice, au prezentat credincioşilor din această localitate o serie de colinde tradiţionale de Crăciun, o scenetă despre Naşterea Mântuitorului Hristos, precum şi cântece de iarnă.
  Preotul paroh din Gelu, Marius Bota, a explicat de ce această serbare de Crăciun a avut loc în biserică. “Nu cu mult timp în urmă a fost semnat un parteneriat între bisericile din comuna Terebeşti şi Şcoala Gimnazială intitulat “Lăsaţi copiii să vină la mine”, care are ca scop formarea caracterului religios şi moral al tinerilor şi promovarea tradiţiilor religioase în comună. În cadrul acestui parteneriat a fost organizată şi această serbare chiar în Biserica Ortodoxă din Gelu”, ne-a declarat preotul Marius Bota. Prezentă la eveniment, primarul comunei Terebeşti, Mariana Avorniciţii, a apreciat buna colaborare dintre bisericile şi şcoala din comună, a mulţumit cadrelor didactice care au pregătit acest frumos moment şi a transmis urările de sărbători fericite tuturor locuitorilor comunei Terebeşti.
  La finalul serbării, toţi copiii au primit cadouri din partea Primăriei şi Consiliului Local Terebeşti precum şi din partea Parohiei Gelu.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img