More


  Turneu de pregătire la Cluj Napoca

  - Advertisement -
  HC Zalău participă la ediţia a VIII-a a Memorialului ”Tiberiu Rusu”
  Antrenorul echipei HC Zalău și al reprezentativei de handbal feminin a României, Gheorghe Tadici, nu a avut deloc pauză după revenirea acasă de la Campionatul Mondial din Serbia (unde România a părăsit competiția în optimi, fiind învinsă de Polonia după ce avuseseră meciul în mână, n.r.) și a reluat munca la echipa de club, aceasta urmând să participe la turneul amical organizat în aceste zile la Cluj Napoca.
  De menționat faptul că echipa de sub Meseș, HC Zalău va încheia acest an cu încă un turneu de verificare, programat între sărbători chiar la Zalău, iar în 4 ianuarie va avea loc primul meci din retur, la HCM Roman.
  La turneul organizat de ”U” Jolidon la Sala Sporturilor din Cluj, ediţia a VIII-a a Memorialului “Tiberiu Rusu”, vor fi prezente: Elore NKSE Bekescsabai, ”U” Jolidon Cluj, CSM Craiova, HCM Râmnicu Vâlcea, echipa naţională de tineret a României și HC Zalău. La această competiţie, trei handbaliste ale HC Zalău vor evolua pentru naţionala de tineret. Este vorba de Ana Maria Inculeţ, Eliza Cicic şi Claudia Constantinescu.
  HC Zalău va disputa, vineri, de la ora 17.00, primul meci împotriva formaţiei ungare, Elore NKSE Bekescsabai. A doua partidă este programată sâmbătă, de la ora 12.00, cu HCM Râmnicu Vâlcea, iar ultimul joc este programat duminică, tot de la ora 12.00, cu SCM Craiova.
  Programul Memorialului ”Tiberiu Rusu” – ediţia a VIII-a:
  vineri, 20.12.2013
  ora 17.00: HC Zalău – Elore NKSE Bekescsabai
  ora 19.00: ”U” Jolidon Cluj – România tineret

  sâmbătă, 21.12.2013
  ora 10.00: România tineret – SCM Craiova
  ora 12.00: HC Zalău – HCM Râmnicu Vâlcea
  ora 17.30: ”U” Jolidon Cluj – SCM Craiova
  ora 19.30: Elore NKSE Bekescsabai – HCM Râmnicu Vâlcea

  duminică, 22.12.2013
  ora 10.00: România tineret – Elore NKSE Bekescsabai
  ora 12.00: HC Zalău – SCM Craiova
  ora 14.00: ”U” Jolidon Cluj – HCM Râmnicu Vâlcea
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img