More


  Veşti bune pentru pensionarii sălăjeni

  Începând de miercuri, 11 decembrie, Casa Naţională de Pensii va începe plata drepturilor aferente lunii noiembrie, la fel cum s-a procedat și în aceeași perioadă a anului trecut.
  Conform Casei Judeţene de Pensii (CJP) Sălaj, în luna decembrie plata tuturor pensiilor se va face cu câteva zile înainte, comparativ cu lunile anterioare ale anului, în perioada 11-23 decembrie, astfel încât toţi pensionarii să-şi primească drepturile băneşti înainte de sărbători. Cei care vor putea beneficia cel mai repede de drepturile băneşti cuvenite vor fi pensionarii a căror pensie este virată la bancă, într-un cont bancar, la nivel de judeţ fiind circa 14.000 de astfel de persoane dintr-un număr total de peste 67.000 de pensionari.
  Decizia realizării plăţii pensiilor în avans, în perioada 11-23 decembrie, faţă de perioada 14-28 a fiecărei luni aşa cum erau obişnuiţi pensionarii, aparţine Ministerului Muncii Familiei şi Protecţiei Sociale pentru ca toți pensionarii să aibă bani pentru cele necesare sărbătorilor de iarnă.
  =

  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img