More

  Volei Municipal Zalău – out din Cupele Europene

  Bătaie mai mult decât umilitoare pentru sălăjeni

  Steaua Roșie Belgrad – Volei Municipal Zalău 3-0 și 4-0 după ”setul de aur” (25-11, 26-24, 25-22 și 15-11 în setul decisiv)

  Eliminată din Cupa CEV încă din primul tur, Volei Municipal Zalău nu a avut un parcurs mai lung nici în Cupa Challenge, chiar dacă au întâlnit o echipă formată din puști de maxim 22 de ani. Drept urmare, parcursul european în cupele europene pentru Volei Municipal Zalău s-a terminat cu o înfrângere mai mult decât umilitoare, după ce acasă reușise să învingă în minim de seturi, 3-0, pe Steaua Roșie Belgrad.

  Formaţia pregătită de Aurel Vlaicu și Bogdan Nicolae a mers plină de încredere la Belgrad, luni dimineața (după ce duminică fuseseră invitați și premiați în cadrul unei gale festive, de aniversare a trei decenii a voleiului sălăjean, n.r.), Volei Municipal Zalău a fost eliminată, după meciul disputat aseară, în Cupa Challenge, de campioana Serbiei, Steaua Roşie Belgrad.

  Primul set al meciului a fost aproape fără istoric, 25 – 11, pentru sârbii de la Steaua Roşie Belgrad. După ”dușul rece” din primul set, actul secund a fost foarte disputat, iar zălăuanii au avut victoria la îndemână, conducând cu 24 – 21. Din nefericire nu au mai reușit să facă punctul decisiv, iar gazdele au revenit și s-au impus cu 26 – 24. Setul trei a fost destul de echilibrat, 8 – 7 pentru Volei Municipal Zalău şi 16 – 14 pentru Steaua Roșie Belgrad, la cele două pauze tehnice, dar sârbii s-au concentrat mai bine și au câştigat cu 25 – 22.

  Doborâți psihic, în setul de aur, setul decisiv, voleibaliştii sălăjeni nu au reușit să țină pasul cu adversarul, care a condus în permanență 6 – 3, 9 – 6, 13 – 10 şi 15 – 11, scor final.

  Iulian Duma

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE