More


  Cand vin primele ninsori?

  - Advertisement -

  3

  Gerul Bobotezei a venit in acest an cu temperaturi de primavara. In vestul tarii, aproape de orele pranzului, mercurul din termometre a urcat pana spre 17 grade Celsius si au aparut deja ghioceii

  Temperaturile neobisnuit de ridicate pentru aceasta perioada a anului se datoreaza unui curent de aer cald, de origine mediteraneana. Tot vestul tarii se bucura de temperaturi generoase, cel putin pana la sfarsitul acestei saptamani. Deja au inceput sa inmugureasca copacii si atmosfera pare mai degraba de primavara timpurie. La Timisoara, oamenii se bucura de soare si au iesit la plimbare, imbracati lejer. In curtile oamenilor au aparut deja si vestitorii primaverii.

  In jurul pranzului, termometrele expuse la soare aratau la Timisoara 17 grade Celsius. Oamenii au renuntat la hainele groase si se bucura de o zi cu adevarat superba.

  Soarele generos ii duce pe multi cu gandul mai degraba la vara decat la temperaturile geroase din ianuarie. De altfel, meteorologii spun ca astfel de temperaturi neobisnuit de ridicate s-au mai inregistrat in urma cu 13 ani.

  Primavara din luna ianuarie mai dureaza, din pacate, numai pana la mijlocul lunii. Meteorologii ne atentioneaza ca, inca de la sfarsitul acestei saptamani vremea incepe sa se raceasca iar la mijlocul lui ianuarie sunt asteptate primele ninsori din acest an.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img