More

    Nicolae Dumuţa a fost instalat în funcţia de director la DSVSA

    dumuta

    Noul director al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Satu Mare este Nicolae Dumuţa. Ordinul de numire în funcţie prin delegare de atribuţii, semnat de directorul Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Vladimir Mănăstireanu, a ajuns la Satu Mare miercuri în jurul orelor amiezii. Astfel că prefectul Eugeniu Avram s-a deplasat ieri dimineaţă la sediul DSVSA Satu Mare pentru a pune în aplicare acest ordin şi a-l instala în funcţie pe noul director. La eveniment au fost prezenţi toţi şefii de servicii din cadrul instituţiei.

    După ce prefectul Eugeniu Avram a citit ordinul de numire în funcţie, l-a felicitat pe noul director al DSVSA şi i-a urat mult succes în activitatea pe care urmează să o desfăşoare, prefectul Avram fiind medic veterinar ca profesie. Noul director Nicolae Dumuţa a mulţumit pentru instalarea sa în funcţie şi a promis că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a duce mai departe numele şi reputaţia instituţiei din care face parte şi că va veghea la sănătatea sătmărenilor şi a animalelor din gospodăriile acestora, adăugând că are încredere în colegii săi.

    Ordinul de delegare, semnat de directorul ANSVSA, prevede că Nicolae Dumuţa va îndeplini atribuţiile de director executiv pentru o perioadă de maxim 6 luni. Nicolae Dumuţa a ocupat până acum funcţia de consilier superior în cadrul DSVSA Satu Mare.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE