More


  Polițiștii rutieri din Zalău, cu ochii pe trafic

  - Advertisement -
  Poliţiştii rutieri din Zalău au avut o activitate intensă în primele zile ale acestui an și au identificat o serie de șoferi care fie au consumat băuturi alcoolice și pe urmă s-au urcat la volan, fie circulau cu mașini a căror numere de înmatriculare erau expirate.
  Astfel, pe strada Unirii din municipiul Zalău, Adrian B., de 23 ani, din Zalău, a fost prins în timp ce conducea un autoturism, având o îmbibaţie alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penle pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce are o îmbibaţie alcoolică de peste 0.8 g/l alcool pur în sânge.
  Totodată poliţiştii rutieri i-au identificat în trafic, în timp ce erau la volan, pe Adelina V., de 24 ani, din Zalău și pe Gabriel C., de 30 ani, din Turda, judeţul Cluj. Ambii șoferi s-au ales cu dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
  Ultimul caz semnalat de poliţiştii rutieri din Zalău este pe strada Crişan din municipiu. George R., de 15 ani, din Zalău, a fost prins în timp ce conducea autoturismul proprietatea părinţilor, fără a deţine permis de conducere. În cauză s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img