More


  Preşedintele CJ vrea “să predea spitalele direct către SCM Coica”

  - Advertisement -

  ironii

  Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, s-a declarat nemulţumit de ultimele ironii venite dinspre primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, acuzând, în special, afirmaţia “doar un karatist care a ajuns să conducă judeţul Satu Mare”. Adrian Ştef a ţinut să precizeze că: “Eu vreau să vă spun că sunt mândru ca prin atitudinea de luptător am reuşit să pun umărul ca domnul Coica să ajungă primarul municipiului Satu Mare”.

  Ţinând cu tot dinadinsul să îi întoarcă ironiile, Adrian Ştef a folosit termenul “zona napolitană” pentru Zona Metropolitană Satu Mare, rugându-l pe primarul Dorel Coica să se concentreze pe municipiul Satu Mare. “Eu cred că are destule probleme şi în municipiul Satu Mare. Eu cred că şi cu zona napolitană, pardon Zona Metropolitană, va fi o mare napolitană, cred că are destule probleme, eu cred că tot ce se întâmplă în momentul de faţă în Satu Mare îl va ocupa foarte mult. Şi chiar îmi doresc ca municipiul Satu Mare să se schimbe la faţă. Pentru asta l-am susţinut pe domnul primar, de aceea am crezut că trebuie schimbată conducerea şi de la Primăria Satu Mare. Eu cred că sunt foarte multe lucruri bune pe care le putem face. Eu îl rog să se concentreze pe municipiul Satu Mare şi municipiul Satu Mare este parte integrantă a judeţului. Noi o să includem în toate proiectele Consiliului Judeţean şi dezvoltarea municipiului Satu Mare, a tuturor municipiilor, oraşelor, comunelor. Acuma că zona napolitană mai comunică o dată proiectele comunicate deja de judeţul Satu Mare şi de Consiliul Judeţean la ADR nu se întâmplă nimica. De câte ori sunt comunicate de atâtea ori este mai bine”, a precizat Adrian Ştef.

  Şi pentru ca meniul să fie complet, preşedintele Consiliului Judeţean a precizat că după reabilitarea sistemului de sănătate vrea să “predea” spitalele “direct” către Societatea Civilă Medicală Dr. Coica. “Trebuie să fiţi foarte atenţi la un lucru. Sunt foarte interesante cabinetele medicale printre priorităţile zonei napolitane. Eu alea nu le-am avut la judeţ, este adevărat, dar pot să fiu de ajutor cu condiţia ca ele să rămână în serviciul public al judeţului şi să nu meargă în altă parte. Dacă, totuşi, ar trebui să predăm sistemul de sănătate judeţean undeva, îl rog pe domnul primar ca să mai aştepte puţin până când Consiliul Judeţean îl pune integral la punct şi propun să îl predăm direct la SCM Coica, nu la Primăria şi Consiliul Local Satu Mare şi cu asta atunci s-a liniştit. Se poate relua situaţia când a fost şef la Direcţia de Sănătate Publică şi conducea sistemul de sănătate”, a concluzionat preşedintele Consiliului Judeţean.
  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img