More


  Scandaluri în serie în zona Tăşnad

  - Advertisement -

  Anul 2014 a început cu o serie de scandaluri în zona Tăşnadului, poliţiştii fiind nevoiţi să intervină în mai multe cazuri. Astfel, în data de 01.01.2014, la ora 19.30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 de către R. Irina, de 41 ani, din comuna Păuliș, sat Băratca, judeţul Arad, despre faptul că la ora 16.00, aflându-se la domiciliul mamei sale din localitatea Racova, comuna Supur, a fost agresată fizic de către concubinul său M. Augustin, domiciliat în Racova. La faţa locului s-au deplasat lucrători din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Tăşnad, împreună cu subofiţeri din cadrul Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Beltiug, care au constatat că victima a fost lovită de către M. Augustin, de 51 ani, cu pumnii şi palmele, respectiv amenințată cu acte de violență. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe şi ameninţare.
  De asemenea, la data de 01.01.2014, ora 18.55, lucrătorii patrulei de ordine și siguranță publică din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tăşnad au fost sesizaţi prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 de către B. Attila, de 26 ani, din comuna Pir, județul Satu Mare, despre faptul că în jurul orei 18.30 aflându-se la domiciliu a fost strigat la poartă de către consăteanul G. Gabriel, de 21 ani, iar în momentul în care s-a apropiat a fost lovit de către acesta cu pumnul în faţă fără motiv. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
  Şi pentru ca meniul să fie complet, în data de 01.01.2014, la ora 16:00, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tășnad a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 de către J. Gabriela, de 42 ani, din comuna Săcăşeni, judeţul Satu Mare, despre faptul că la ora 16.00, aflându-se la domiciliu, a fost ameninţată cu acte de violenţă de către fostul soţ, T. Iosif, de 53 ani, domiciliat în aceeași localitate, care a pătruns fără drept în şura din curtea locuinţei susnumitei şi a refuzat să o părăsească la cererea acesteia. La faţa locului s-au deplasat lucrători din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Tăşnad, împreună cu subofiţeri din cadrul Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Beltiug, care au constatat că cele sesizate se confirmă. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ameninţare şi violare de domiciliu.
  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img