Transfer ”bombă” la Volei Municipal ZalăuConducerea Volei Club Municipal Zalău a reușit un transfer de senzație în pauza competițională de iarnă, reușind să aducă la echipă un jucător valoros care a evoluat ultima dată la Vfb Friedrichshafen, în puternicul campionat al Germaniei.
După ce în primele zile ale acestui an conducerea clubului de la poalele Meseșului a reziliat contractul cu jucătorul sârb Skoric Vojislav, oficialii echipei s-au mişcat extrem de repede și au reușit să îl aducă la echipă, în cursul zilei de marţi, pe Sebastian Krause, un jucător german, legitimat ultima dată la Vfb Friedrichshafen. Cu această nouă achiziție, care poate evolua atât ca secund, cât şi fals, echipa din Zalău țintește un nou titlu de campioană a României la volei masculin.
Volei Municipal Zalău se află în acest moment pe primul loc în clasament, iar cealaltă reprezentantă a Sălajului în Divizia A1 de volei masculin, Phoenix Șimleu Silvaniei, se situează pe locul 9. Primele meciuri oficiale din acest an se vor disputa pe 18 ianuarie, când Volei Municipal joacă la București cu CSM, iar Șimleul acasă cu LPS Piatra Neamț.
Iulian Duma
ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts