Zeci de locuri de muncă pentru sălăjeni, în GermaniaAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj informează că, în această perioadă, serviciul Eures România – munca în străinătate, dispune de 80 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier-gastronomic în Germania. Pentru cei interesaţi de aceste posturi, selecţia va avea loc la Bucureşti în data de 6 martie 2014.

Potrivit AJOFM Sălaj, compania germană care pune la dispoziţie cele 80 de slujbe, este ”Europa Park”, iar oferta cuprinde: barman – 10 posturi, ospătar şi servire clienţi – 20 de posturi, bucătar – 40 de posturi şi supraveghetor de noapte – 10 posturi.
Pentru ocuparea posturilor de barman, ospătar şi bucătar angajatorul caută persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu de cel puţin 2 ani şi cunoştinţe bune de limbă germană. De asemenea, pentru posturile de supraveghetor de noapte persoanele interesate trebuie să fi urmat cursuri de management în domeniul hotelier şi să aibă atât cunoştinţe bune de limbă germană, cât şi cunoştinţe de limbă engleză şi limbă franceză.
Angajarea se face pe o perioadă cuprinsă între şase luni şi un an în funcţie de ocupaţie, începând cu luna aprilie 2014. Salariul oferit este motivant, în conformitate cu tariful prevăzut în contractul colectiv de muncă în domeniu, iar orele suplimentare sunt remunerate în avans. De asemenea, angajatorul asigură cazarea şi oferă programe de formare profesională, promoţii şi servicii complementare.
Potrivit AJOFM, persoanele cu domiciliul în Sălaj care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul agenţiei din Zalău, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Înscrierea se realizează pe baza următoarelor documente: cerere tip care se va completa la sediul agenţiei, copie după actul de identitate sau paşaport, CV-ul model Europass, cu fotografie inclusă, redactat în limba germană, cazier judiciar din care să reiasă faptul că persoanele nu au antecedente penale, dar şi adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea ”clinic sănătos” sau ”apt pentru muncă”.
Iulian Duma
ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts