More

    Bianca Rus a slabit spectaculos si se mandreste cu noua silueta

    6

    In urma cu un an si ceva, Bianca Rus facea turul televiziunilor si se plangea ca s-a ingrasat enorm si ca nu poate slabi, desi, spunea ea, nu mananca nimic.

    Bianca a recunoscut ulterior ca lucrurile nu stateau chiar asa si ca avea prostul obicei de a manca pe ascuns. In ultimele luni, insa, cantareata de muzica populara si-a schimbat complet obiceiurile alimentare, s-a apucat de sport si a reusit sa slabesca spectaculos.

    In numai trei luni, Bianca Rus a reusit sa dea jos 25 de kilograme si acum isi etaleaza mandra noua silueta in rochii sexy si mulate.

    Chiar daca a slabit spectaculos intr-un timp destul de scurt, Bianca Rus nu vrea sa se opreasca aici si continua lupta cu kilogramele in plus.

    Printre fotografiile pe care cantareata le posteaza pe pagina ei personala de Facebook, s-a strecurat insa si o poza mai veche, de acum cativa ani. Fanii brunetei au fost uimiti sa o vada atat de slaba, imbracata intr-un costum de baie din doua piese si i-au transmis incurajarile si laudele lor: “Mai ai putin si ajungi sa arati ca in poza asta“, “Respect, tine-o tot asa Bianca” i-au transmis admiratorii.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE