Spitalul Județean de Urgență Zalău are un director nouSpitalul Județean de Urgență Zalău are un director nou, în persoana medicului Stanciu Liana Meda, care îl înlocuiește în funcția de director medical pe fostul director, Vasile Majdik, al cărui mandat s-a încheiat încă de anul trecut.

În urma concursurilor susținute la Spitalul Județean de Urgență Zalău, în luna noiembrie a anului trecut, dr. Majdik Vasile nu a reușit să promoveze proba scrisă a examenului privind ocuparea unui nou mandat în funcția de director medical, el fiind lăsat în funcție pentru o perioadă de interimat de 3 luni, perioada care a expirat la 1 martie.

Inițial, conducerea Spitalului Județean de Urgență Zalău a susținut că perioada de interimat a doctorului Majdik Vasile va fi din nou prelungită cu alte trei luni, se pare că acesta a fost trecut „pe linie moartă”, iar președintele Consiliului Județean Sălaj, Tiberiu Marc, a semnat decizia de numire în funcția de director medical interimar a medicului internist Stanciu Liana Meda, pentru o perioadă de 6 luni.

De precizat și faptul că nici funcția de director de îngrijiri a celei mai mari unități spitalicești din Sălaj nu a fost ocupată prin concurs, mandatul fiind continuat de Ramona Marincaș, tot în calitate de dirctor interimar.

În ceea ce privește funcția de director de îngrijiri din cadrul Spitalului Județean de Urgență Sălaj, Ramona Marincaș rămâne pe funcție, tot ca director interimar.
Iulian Duma

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts